MAD50987 2.100.000 € Appartement te koop

Excellent 4 Slaapkamer appartement te koop in Recoletos, Madrid

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3

*Vanwege de uitdrukkelijke wens van de woning kunnen geen echte foto's van deze woning worden gepubliceerd.*

Wat je moet weten over deze appartement

Deze ongelooflijke kans doet zich voor, een huis dat u naar eigen wens kunt renoveren, waarbij u de 110m2 aan uw smaak en behoeften kunt aanpassen. Dit alles op slechts een steenworp afstand van het Retiro-park in Madrid.

U kunt 2 slaapkamers en twee badkamers verkrijgen, plus een woonkamer, eetkamer en keuken.

Elk detail van de woning kan worden geperfectioneerd om het niveau naar de maximale expressie te tillen; waardoor de eigenaar de kans krijgt om zonder twijfel een luxe huis te verkrijgen in de beste buurt van Recoletos.

Neem contact op voor meer informatie

Appartement te koop

Recoletos, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

In de wijk Recoletos bevinden zich gebouwen van groot belang, zoals de Nationale Bibliotheek, het Nationaal Archeologisch Museum of de kerk van San Manuel en San Benito. Het is de moeite waard om de nabijheid van het El Retiro Park te benadrukken. Het is ook een belangrijk commercieel gebied voor luxe goederen en heeft ook enkele van de beste restaurants in de stad Madrid.

De wijk heeft metrolijn 4, die de Goya-straatas bedient met de haltes Colón, Serrano en Velázquez, evenals lijn 2, met haltes bij Banco de España en Retiro.

Het station Cercanías Madrid dat de wijk bedient, is het Recoletos-station, met aansluiting op verschillende lijnen, dat zich onder de Recoletos-promenade bevindt, aan de westelijke rand van de wijk.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50987 2.100.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen