Afbeelding van het onroerend goed
In prijs verlaagd
POZ23720
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop
31 afbeeldingen beschikbaar
POZ23720
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop

Excellent Gebouw te koop in Pozuelo, Madrid

 • Woonoppervlakte 20,0ha
 • Perceeloppervlakte 37,0ha

Prachtig landgoed van 370.000 m² met licenties voor 3 verschillende toepassingen, verschillende faciliteiten en grote gebieden, vlakbij Madrid.

Lucas Fox Properties International biedt een prachtige investeringsmogelijkheid bestaande uit een landgoed van 370.000 m², waarvan 200.000 m² bestemd zijn voor gebruik in de dienstensector. Het is volledig afgesloten (meer dan 7 km).

Het biedt een mix van een stedelijke sfeer (nabij de hoofdstad van Madrid) met de natuur, een ontspannende omgeving met een elegante, rustieke inrichting die zowel origineel als exclusief is. Het heeft verschillende faciliteiten, gebouwen, stallen, een kruidenierswinkel, vijvers en heeft allerlei diensten.

Het is echt een ongelooflijke ruimte, met meer dan 100.000 m², vol stijl en exclusiviteit en unieke ruimtes voor feesten en evenementen. Het heeft een ruime vergaderzaal met een capaciteit voor meer dan 250 personen in een elegante en sobere stijl en een mooie oude open haard.

Verder beschikt het pand over spectaculaire afgesloten ruimtes, waaronder een van meer dan 30.000 m² die opvalt, met prachtige veranda's en patio's, grote parkeerplaatsen, een prachtig zwembad en verschillende ruimtes die zich zeker zullen aanpassen aan uw wensen en behoeften. Het profiteert ook van een spectaculaire veranda en een patio van meer dan 600 m².

Veel van de faciliteiten zijn recent gebouwd, dus zowel de gebruikte materialen als de constructies zijn modern. Deze worden prachtig gecombineerd met decoratieve elementen, typisch voor de zuidelijke architectuur. Het land heeft ook grote irrigatiegebieden en bossen met meerdere soorten, evenals een zoölogisch gebied voor privégebruik.

Momenteel heeft het pand 3 licenties die verhuur voor landbouw, vee en evenementen mogelijk zouden maken (de laatste is in behandeling). Het is ongetwijfeld een prachtige investeringsmogelijkheid met verschillende gebruiksmogelijkheden.

Indeling

 • Perceel van 370.000 m² met 200.000 m² te gebruiken voor stedelijke diensten
 • Unieke evenementenruimtes
 • Stal
 • Proefplein
 • Vijvers
 • Vergaderzaal met een capaciteit van meer dan 250 personen
 • Parkeerplaats
 • Afgesloten gebieden
 • Brede beboste gebieden
 • Zwembad

Ligging

Het pand biedt een prachtig uitzicht op zowel het bestaande winkelcentrum (Madrid-Xanadú) als het toekomstige uitbreidings- en ontwikkelingsgebied nabij de luchthaven Madrid-El Álamo.

Het ligt in het zuidelijke deel van Madrid, vlakbij gemeenten zoals Villanueva de la Cañada, Pozuelo, Majadahonda, Arroyomolinos, Alcorcón, Móstoles, Fuenlabrada, Boadilla, Villaviciosa de Odón, Navalcarnero en Leganés, onder anderen.

POZ23720
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst