Afbeelding van het onroerend goed
POZ27691
495.000 €
Perceel Te koop
28 afbeeldingen beschikbaar
POZ27691
495.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Pozuelo, Madrid

  • Woonoppervlakte 4.440m²
  • Perceeloppervlakte 4.440m²

Fantastisch perceel van 4.400 m² met bouwvergunning voor een luxe villa van 600 m² in Club de Golf de Las Rozas, een zeer exclusieve en veilige ontwikkeling, op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Madrid.

Lucas Fox is verheugd om, op exclusieve basis, deze unieke kans voor te stellen: een prachtig perceel van 4.400 m² met vergunning voor de bouw van een luxe villa van 600 m² met een uitzonderlijk ontwerp over 3 verdiepingen door een bekende architect.

Het perceel bevindt zich in een van de meest gewilde ontwikkelingen binnen de gemeenschap van Madrid en de belangrijkste attractie is dat men direct kan beginnen met de bouw van dit droomhuis met de reeds verleende bouwvergunning, een proces dat normaal gesproken meer dan 9 maanden duurt.

Bewoners kunnen genieten van een bevoorrechte levensstijl in de buitenlucht met de beste sportfaciliteiten in deze noordwestelijke buitenwijken, terwijl ze toch dicht bij het stadscentrum zijn. De ontwikkeling biedt niet alleen een 18-holes golfbaan van topklasse, maar er is ook een tennisclub en een sociale club met restaurants en een gemeenschappelijk zwembad.

Samenvattend presenteert Lucas Fox deze unieke kans om een perceel met bouwvergunning te kopen voor een luxe villa van 600 m² in de exclusieve ontwikkeling van Club de Golf Las Rozas.

Het perceel is gemakkelijk te bezoeken.

Neem contact op met Lucas Fox via e-mail of telefoon om een bezichtiging te organiseren. We werken 7 dagen per week om ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

Als alternatief kunt u ons bezoeken in onze onlangs geopende Lucas Fox-lounge aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo om uw vereisten in meer detail te bespreken, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van uw perfecte huis of investering.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Indeling

  • 4.440 m² perceel
  • 660 m² maximale bezetting (15%)
  • Maximaal bebouwbare oppervlakte van 622 m² (0,14 m2 / m²)

Ligging

Het perceel is gelegen in Club de Golf Las Rozas, een van de meest gewilde projecten in de noordwestelijke buitenwijken van Madrid.

Club de Golf de Las Rozas is een particuliere en beveiligde ontwikkeling op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Madrid en is goed bereikbaar via de snelweg A6. Het treinstation van Las Matas ligt op een paar minuten rijden en er is een bushalte bij de ingang van de ontwikkeling met directe verbindingen naar het station van Moncloa.

Het perceel is gelegen in een van de beste delen van de ontwikkeling, zeer dicht bij de ingang van de golfbaan en gezien de verhoogde ligging heeft het pand een fantastisch uitzicht over de indrukwekkende natuurlijke omgeving.

POZ27691
495.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst