RZS36345
565.000 €
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
RZS36345
565.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Torrelodones, Madrid

 • Perceeloppervlakte 1.217m²

Uniek vlak perceel van 1.217 m² in uitstekende staat te koop in Colonia, Torrelodones, Madrid.

Bij Lucas Fox Las Rozas presenteren we dit prachtige vlakke perceel, goed verbonden, op 200 meter van interne en intercitybussen en op 10 minuten lopen van het treinstation. Zeer dicht bij het winkelgebied.

De regelgeving staat eengezinswoningen tot 317 m² toe op één of twee verdiepingen zonder een kelder mee te tellen. Het bestaat uit een totale oppervlakte van 1.217 m² met toegang tot de weg in een gebied met toestemming voor eengezinswoningen (villa's) met maximaal 2 bebouwbare verdiepingen. U kunt een gemeenschappelijk perceel maken met twee geschakelde woningen met:

 • Water
 • Elektriciteit
 • Riolering
 • straatverlichting
 • Voetpaden

Kortom, het is de enige beschikbare grond in dit gebied die uitstekende voorwaarden biedt, omgeven door groene ruimten en allerlei diensten, op een exclusieve en rustige locatie.

Neem contact met ons op om een bezoek te regelen. U kunt ons ook bezoeken in onze eigendomslounge Lucas Fox, aan de Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, of neem contact met ons op via Instagram @lucasfox.lasrozas

Eigenschappen

  Ligging

  Het perceel is gelegen in La Colonia de Torrelodones, in het noordwesten van Madrid. Het biedt een uitstekende levensstijl en een goede infrastructuur, evenals een natuurlijke omgeving.

  Het ligt dicht bij Madrid via de snelweg A-6, de snelweg Northwest of de snelweg La Coruña. Het gebied heeft ook een breed netwerk van intercitybussen die zowel overdag als 's nachts rijden en die in 20 minuten met Moncloa verbinden. Bovendien is het 5 minuten lopen van het treinstation Torrelodones Cercanías. U kunt te voet naar allerlei winkels zoals onder andere supermarkten, banken, apotheken en scholen.

  Het gebied biedt rust, veiligheid en groen en ligt dicht bij alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven. Bovendien vindt u op minder dan 10 minuten met de auto een reeks diensten zoals ziekenhuizen, het casino en een reeks winkelcentra zoals de Factory, Heron City of Las Rozas Village.

  RZS36345
  565.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Torrelodones

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst