In prijs verlaagd
RZS36365 550.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Torrelodones, Madrid

  • Perceeloppervlakte 1.901m²

Uniek perceel van 1.901 m2 in uitstekende staat te koop in Torrelodones, Madrid

Wat je moet weten over deze perceel

Bij Lucas Fox Las Rozas presenteren we met genoegen dit prachtige perceel, het enige in zijn gebied, goed verbonden en met een uniek uitzicht op El Pardo en de Torres de Plaza Castilla, op 200 meter van de interne en intercitybus en een 10- minuut lopen van het busstation.spoorweg. Zeer dicht bij commercieel gebied.

De regelgeving staat het bouwen van een eengezinswoning van maximaal 600 m² op één of twee verdiepingen toe. Het bestaat uit een totale grondoppervlakte van 1.901 m² en is geheel gelegen aan een stedelijke ontsluitingsweg in een stedelijke situatie met kwalificatie voor eengezinswoningen (chalets) met maximaal 2 bebouwbare verdiepingen. Je kunt een gemeenschappelijke plot maken met twee coupletten. Met een uitrusting van:

  • Water
  • Elektriciteit
  • Riolering
  • straatverlichting

Kortom, het is de enige beschikbare grond in dit gebied die uitstekende voorwaarden biedt, omringd door groene ruimten en allerlei diensten, op een exclusieve en rustige locatie.

Neem contact met ons op om een bezoek te regelen.

Perceel te koop

Torrelodones, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Het is gelegen in een prestigieus gebied in het noordwesten van Madrid. Het biedt een uitstekende levensstijl en een goede infrastructuur, evenals een natuurlijke omgeving met een spectaculair uitzicht op El Pardo en Las Torres de Plaza Castilla. Het heeft een breed scala aan particuliere, gesubsidieerde en openbare scholen in de omgeving, zoals onder andere Los Logos, Punta Galea, St. Michael's, Orvalle en SEK. Het heeft ook winkelcentra, supermarkten, bars, restaurants, kappers, yogacentra, paddle-tennis, banken, in de buurt van Torrelodones.

Geniet van zeer goede communicatie, met verbindingen naar de M40, M50, A6 en de snelweg El Escorial. Evenzo biedt het verbindingen met het openbaar vervoer met het voorstedelijke station van Las Matas, lijnen C7 en C10, en met verschillende streekbussen, lijnen C7 en C10, die het vervoersaanbod vervolledigen.

Om al deze redenen is dit perceel de beste keuze om te genieten van een bevoorrechte en goed verbonden omgeving.

RZS36365 550.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Torrelodones

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen