Beeld van de ontwikkeling
MLG20833
€ 1,538,000
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
MLG20833
€ 1,538,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer Appartement met 68m² terras te koop in Malaga, Spanje

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 211m²
  • Terras 68m²

Deze woning maakt deel uit van de MALAGA TOWERS Appartementen, Malaga, Spanje ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Schitterend modern appartement te koop in een unieke nieuwbouwproject aan de kust in Malaga.

Malaga staat bekend om zijn moeiteloze mix van traditie en moderne verfijning en Living Tower weerspiegelt dit met zijn unieke 21e-eeuwse architectuur, focus op duurzaamheid en respect voor de omgeving.

Deze ontwikkeling heeft 3 torens met elk 22 verdiepingen en biedt dit appartement met 4 slaapkamers, uitzicht op zee en een binnenruimte van tussen de 211 vierkante meter plus een privé-terras van 68 vierkante meter. Het pand is ontworpen om prioriteit te geven aan het prachtige uitzicht en een gevoel van ruimtelijkheid en licht.

Het interieurontwerp is uitgevoerd door de prestigieuze Beriestain Studio en biedt eigentijdse, duurzame huizen met prachtige afwerkingen en materialen, evenals lichte kleuren en vleugjes warmte mits het gebruik van hoogwaardig hout.

Verder heeft de ontwikkeling uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen zoals een fitnessruimte, een solarium, een infinity pool, een poolbar, een kantoor, een werkruimte, een speelkamer, een bioscoop, een kinderdagverblijf en een spa.

Houd er rekening mee dat 2 parkeerplaatsen en een berging samen met het appartement moeten worden gekocht tegen een extra vergoeding.

Een gloednieuw designerhuis aan het strand in een ontwikkeling die een ongeëvenaarde levensstandaard in Malaga biedt.

Indeling

  • Woongedeelte en keuken
  • Terras
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers

Ligging

Malaga is een stad in constante evolutie, met een levendige kunst- en cultuurscene, met meer dan 36 musea en galerijen en een prachtige kustlijn die het hele jaar door bezoekers trekt. De ontwikkeling van de Picasso Living Tower ligt op een geweldige locatie aan de westkust van Malaga, met uitzicht op de Middellandse Zee, naast de Antonio Banderas-promenade. Zowel het strand als het stadscentrum en gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf Living Tower.

Er zijn vluchten naar Malaga vanuit locaties in Europa en de stad heeft uitstekende vervoersverbindingen met een hogesnelheidstrein in de buurt van de ontwikkeling. Bovendien is Malaga de thuisbasis van de op een na grootste haven van Spanje, evenals het Campanillas Technology park, een van de grootste in Europa met een schat aan werkgelegenheid.

MLG20833
€1,538,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst