Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
MLG18811
€ 168,000
Appartement Verkocht
7 afbeeldingen beschikbaar
MLG18811
€ 168,000
Appartement Verkocht

Appartement te koop in Centro / Malagueta, Malaga

  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 35m²

Een studio van 35 m² te koop midden in het historische centrum van Malaga.

De woning wordt volledig gerenoveerd, ingericht en uitgerust om te verhuizen of te verhuren.

Het is een zeer licht studio-appartement omdat het twee ramen en een klein balkon heeft. Het is verdeeld over twee niveaus: aan de onderkant heeft het een woonkamer met een kitchenette en een badkamer en aan de bovenkant is er een tweepersoonsbed.

Het gebouw is oud maar verkeert in een zeer goede staat, gelegen aan een charmante voetgangersstraat. Ideaal als een investeringsproject voor vakantieverhuur of als een appartement om te genieten van bezoeken aan het stadscentrum. Het ligt op een paar minuten lopen van Calle Larios en alle musea van Malaga, winkels, restaurants, enz.

Eigenschappen

  • Exterior
  • Volledig uitgeruste keuken

Indeling

Lager niveau

  • Woonkamer met keuken
  • Complete badkamer

Bovenste verdieping

  • Ruimte voor een tweepersoonsbed

Ligging

Het centrum van Malaga is een bevoorrecht deel van deze Andalusische stad, waar u kunt genieten van een actief en dynamisch leven. De hoofdstad van de Costa del Sol is rijk aan cultuur, kunst en historische monumenten, een kosmopolitische stad met een interessante mix van culturen en nationaliteiten.

Een breed scala aan diensten en attracties zijn geconcentreerd in het kleine centrum van de stad: musea, theaters, restaurants en tapasbars, flamenco-tablaos en alle vrijetijdsbesteding en diensten die u zich kunt voorstellen.

Hier kunt u een volledig leven leiden en kunt u zich verplaatsen zonder de auto te gebruiken, genietend van het gezonde leven waar u altijd van droomde.

MLG18811
€168,000
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst