Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
MLG20841
€ 750,000
Appartement Te koop
25 afbeeldingen beschikbaar
MLG20841
€ 750,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement met 60m² terras te koop in Centro / Malagueta

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 131m²
  • Terras 60m²

Deze woning maakt deel uit van de MALAGA TOWERS Appartementen, Centro / Malagueta, Malaga ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Mooi appartement met een terras te koop in een nieuwbouwproject aan de kust in Malaga.

Malaga staat bekend om zijn moeiteloze mix van traditie en moderne verfijning. Living Tower weerspiegelt dit met zijn unieke 21e-eeuwse architectuur, focus op duurzaamheid en respect voor de omgeving.

Deze ontwikkeling bestaat uit 3 torens van elk 22 verdiepingen, waaronder dit prachtige appartement met 2 slaapkamers. Met een bebouwde oppervlakte van 131 m² en een spectaculair terras van 60 m², biedt dit gloednieuwe huis uitstekende binnen- en buitenruimtes die zijn ontworpen om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht op zee en het natuurlijke licht.

Interieurontwerp door de prestigieuze Beriestain Studio legt de nadruk op prachtige afwerkingen en neutrale tinten, met hoogwaardig hout dat een vleugje warmte toevoegt.

Bewoners hebben toegang tot uitzonderlijke gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een fitnessruimte, een solarium, een infinity pool, een bar bij het zwembad, een werkruimte, een speelkamer, een bioscoop, een kinderdagverblijf en een spa.

Houd er rekening mee dat 2 parkeerplaatsen en een berging samen met het appartement moeten worden gekocht tegen een extra vergoeding.

Een prachtig huis aan het strand met een ongeëvenaarde kwaliteit van leven in Malaga.

Indeling

  • Woongedeelte en keuken
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Terras

Ligging

Malaga is een stad in constante evolutie, met een levendige kunst- en cultuurscene, met meer dan 36 musea en galerijen en een prachtige kustlijn die het hele jaar door bezoekers trekt. De ontwikkeling van de Picasso Living Tower ligt op een geweldige locatie aan de westkust van Malaga, met uitzicht op de Middellandse Zee, naast de Antonio Banderas-promenade. Zowel het strand als het stadscentrum en gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf Living Tower.

Er zijn vluchten naar Malaga vanuit locaties in Europa en de stad heeft uitstekende vervoersverbindingen met een hogesnelheidstrein in de buurt van de ontwikkeling. Bovendien is Malaga de thuisbasis van de op een na grootste haven van Spanje, evenals het Campanillas Technology park, een van de grootste in Europa met een schat aan werkgelegenheid.

MLG20841
€750,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst