Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
MLG20842
€ 974,000
Appartement Te koop
25 afbeeldingen beschikbaar
MLG20842
€ 974,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement met 50m² terras te koop in Centro / Malagueta

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 184m²
  • Terras 50m²

Deze woning maakt deel uit van de MALAGA TOWERS Appartementen, Centro / Malagueta, Malaga ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Modern appartement met 3 slaapkamers te koop in een nieuwbouwproject aan de kust in Malaga.

Malaga staat bekend om zijn moeiteloze mix van traditie en moderne verfijning. Living Tower weerspiegelt dit met zijn unieke 21e-eeuwse architectuur, focus op duurzaamheid en respect voor de omgeving.

Deze ontwikkeling bestaat uit 3 torens van elk 22 verdiepingen, waaronder we dit uitzonderlijke appartement met 3 slaapkamers vinden. Met een bebouwde oppervlakte van 184 m² en een spectaculair terras van 50 m², biedt deze moderne woning een fantastisch interieur en exterieur leefruimtes ontworpen om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht op zee en het natuurlijke licht.

Interieurontwerp door de prestigieuze Beriestain Studio legt de nadruk op hoogwaardige materialen en lichte tinten, waarbij hout overal een vleugje warmte toevoegt.

Bewoners kunnen genieten van toegang tot de uitzonderlijke gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een fitnessruimte, een solarium, een infinity pool, een bar bij het zwembad, een werkruimte, een speelkamer, een bioscoop, een kinderdagverblijf en een spa.

Houd er rekening mee dat 2 parkeerplaatsen en een berging samen met het appartement moeten worden gekocht tegen een extra vergoeding.

Een heel bijzonder strandhuis met een ongeëvenaarde kwaliteit van leven in Malaga.

Indeling

  • Woongedeelte en keuken
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Terras

Ligging

Malaga is een stad in constante evolutie, met een levendige kunst- en cultuurscene, met meer dan 36 musea en galerijen en een prachtige kustlijn die het hele jaar door bezoekers trekt. De ontwikkeling van de Picasso Living Tower ligt op een geweldige locatie aan de westkust van Malaga, met uitzicht op de Middellandse Zee, naast de Antonio Banderas-promenade. Zowel het strand als het stadscentrum en gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf Living Tower.

Er zijn vluchten naar Malaga vanuit locaties in Europa en de stad heeft uitstekende vervoersverbindingen met een hogesnelheidstrein in de buurt van de ontwikkeling. Bovendien is Malaga de thuisbasis van de op een na grootste haven van Spanje, evenals het Campanillas Technology park, een van de grootste in Europa met een schat aan werkgelegenheid.

MLG20842
€974,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst