MEN14095
800,000 Landhuis Te koop

3 Slaapkamer Landhuis te koop in Ciudadela, Menorca

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 416m²
  • Perceeloppervlakte 47,200m²

Rustieke woning op een groot perceel, met een uitstekende renovatiepotentieel, te koop op loopafstand van het centrum van Ciutadella de Menorca.

Deze rustieke accommodatie van 416 m² op een perceel van 47,997 m² ligt aan het begin van de Camino de Sant Joan de Missa, met directe toegang tot de zuidelijke ringweg van de stad en op loopafstand van het stadscentrum.

Het hoofdhuis, met een oppervlakte van 123 m² verdeeld over 2 verdiepingen, moet gerenoveerd worden en biedt een uitstekend potentieel, gezien de afmetingen en oriëntatie. Momenteel heeft de woning 3 slaapkamers, een badkamer, keuken, woonkamer en een overdekt terras met uitzicht.

Er is nog eens 293 m² voor landbouwgebruik, bijvoorbeeld voor rundveestallen, oude stallen van 100 m² en een magazijn van 120 m². Er is ook een bron en elektriciteitsvoorziening.

Een uitstekende gelegenheid om dit pand te renoveren volgens de voorkeuren en vereisten van de koper. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ligging

Accommodatie gelegen aan het begin van Camino de Sant Joan de Missa, met directe toegang tot de zuidelijke ringweg van de stad en op loopafstand van de stad. Deze landelijke weg in Ciutadella, die leidt naar de baaien Turqueta en Macarella, heeft een hermitage die overeenkomt met de architecturale stijl van de Menorcaanse landhuizen.

MEN14095 €800,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst