MEN23735
1.350.000 €
Perceel Te koop
14 afbeeldingen beschikbaar
MEN23735
1.350.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Ciudadela, Menorca

  • Perceeloppervlakte 3.291m²

Stedelijk perceel van 3.291 m² met vergunning om 6 villa's met zwembaden te bouwen in de prestigieuze wijk Camí de Sa Farola-Calan Busquets in Ciutadella de Menorca.

Het perceel biedt de bouwvergunning voor de nieuwbouw van 6 eigentijdse familievilla's, omgeven door natuur en groen. Het land wordt verdeeld in percelen van 270 tot 510 m² met gebouwen van 125 tot 140 m² gebouwd op twee verdiepingen, met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een woonkamer met open keuken.

Elk van de huizen heeft een eigen toegang en ruimtes om te genieten, een tuin rondom het huis, terrassen, een solarium en een privézwembad. Verder krijgt elk perceel een eigen parkeerplaats en bergingen.

Het heeft een bevoorrechte ligging dicht bij het strand en de stad. Het ligt op slechts 50 meter van de aanlegplaats van Calan Busquets en op 250 meter van het Sa Farola-strand dat langs de promenade naar het strand van Calan Blanes loopt.

Het is een investering met een groot potentieel voor rendement op korte en middellange termijn.

Ligging

Dit perceel is gelegen in een exclusief gebied van Ciutadella, dichtbij de baai van Sa Farola, een bevoorrechte natuurlijke omgeving met kristalhelder water, rotsachtige stranden, paden en dromerige zonsondergangen.

Het perceel ligt op een paar meter van de haven, op slechts 3 kilometer van het centrum van Ciutadella en dicht bij de vuurtoren van Sa Farola, aan de noordkant van de monding van de oude haven.

Het ligt op ongeveer 40 minuten van Mahón, de luchthaven en Fornells, in het noorden van het eiland.

MEN23735
1.350.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ciudadela de Menorca

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst