Afbeelding van het onroerend goed
TAR12227
1.700.000 €
Huis / Villa Te koop
25 afbeeldingen beschikbaar
TAR12227
1.700.000 €
Huis / Villa Te koop

6 Slaapkamer Huis / Villa te koop in Costa Dorada, Tarragona

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlakte 455m²
  • Perceeloppervlakte 2.076m²

Uitstekende gelegenheid om een ​​op maat gemaakt huis te creëren in de buurt van het centrum van Tarragona, met directe toegang tot de zee en een exclusieve baai.

Deze unieke accommodatie ligt aan de kust van Tarragona, op een paar minuten van het stadscentrum met directe toegang tot de zee en een van de meest exclusieve baaien van de stad. Het ligt in een natuurlijke omgeving en met weelderige mediterrane vegetatie, in het meest begeerde gebied van Tarragona.

Het perceel van bijna 2.000 m² heeft een bebouwbare vloeroppervlakte van 45%, wat het ideaal maakt voor elk project dat een hoge mate van exclusiviteit en luxe beoogt. Momenteel is er een huis van 455 m² volledig omringd door bomen en vegetatie, met 6 slaapkamers en 4 badkamers. Het huis vereist een complete renovatie en biedt meerdere mogelijkheden om een ​​droomhuis te creëren. De structuur van het huis is perfect aangepast aan het land, waardoor lichte ruimtes open staan ​​voor de zee, om totale harmonie met de omgeving te bereiken.

Vanwege de bevoorrechte locatie en de uitzonderlijke orografische kenmerken van het land, biedt dit perceel een zeer hoge mate van privacy. Een uitstekende gelegenheid om een ​​huis op maat te bouwen aan de kust van Tarragona.

Eigenschappen

  • Terras

Indeling

  • Perceel van 2.000 m² met een vloeroppervlak van 45%
  • Huis van 455 m² volledig te renoveren met 6 slaapkamers en 4 badkamers

Ligging

Dit huis ligt aan de kust van Tarragona, op een paar minuten van het stadscentrum met directe toegang tot de zee en een van de meest exclusieve baaien van de stad. Het ligt in een natuurlijke omgeving en met weelderige mediterrane vegetatie, in het meest begeerde gebied van Tarragona.

Energie certificaat

Energie certificaat F

TAR12227
1.700.000 €
Huis / Villa Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst