TAR23936
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop
17 afbeeldingen beschikbaar
TAR23936
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop

Gebouw te koop in Tarragona Stad, Tarragona

  • Woonoppervlakte 394m²
  • Perceeloppervlakte 107m²

Compleet gebouw met 2 verdiepingen te koop in het winkelgebied van Tarragona, met uitzicht op het Forum Romanum, vrij van huurders.

Compleet en huurdersvrij gebouw te koop in het winkelgebied van Tarragona, met uitzicht op het Forum Romanum.

Momenteel heeft het een bebouwde oppervlakte van 394 m² verdeeld in 1 winkel en 2 appartementen, één op elke verdieping. De regelgeving staat de toevoeging toe van nog een appartement op de derde verdieping.

Het gebouw bestaat uit een begane grond / panden van 179 m², een eerste verdieping appartement van 107 m², een tweede verdieping appartement van 107 m² en een derde verdieping die overeenkomt met het terras en met de mogelijkheid om een nieuw appartement toe te voegen.

Het gebouw behoeft weinig renovatie, het zou in feite een kwestie zijn van het bijwerken van de 2 woningen naar eindgebruik.

Opgemerkt moet worden dat het gebouw een lift heeft voor gemeenschappelijk gebruik, die de begane grond verbindt met verdieping 1 en 2.

Het is geschikt voor renovatie en / of constructie van woningen, hoewel het ook compatibel is met gebruik als hotel, commercieel, kantoor, restaurant, servicekantoor, enz.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk terras
  • Balkon
  • Uitzicht

Ligging

Gelegen in het winkelgebied van Tarragona, op een paar meter lopen van alle diensten, markten, gezondheidsdiensten, supermarkten, scholen, stadsvervoer, enz.

TAR23936
Prijs op aanvraag
Gebouw Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Tarragona Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst