TAR36260
145.000 €
Perceel Te koop
8 afbeeldingen beschikbaar
TAR36260
145.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in Urb. de Llevant, Tarragona

 • Perceeloppervlakte 695m²

Prachtig perceel van 695 m2 met uitzicht in het bovenste gedeelte van Boscos de Tarragona en met uitstekende bouwmogelijkheden

Uitstekend perceel gelegen in de rustige woonwijk Boscos de Tarragona, halverwege tussen de zee en de bergen.

Het perceel is gelegen in een van de rustigste delen van deze woonwijk, met verhoging vanaf straatniveau, zodat toekomstige bebouwing zowel een prachtig uitzicht als een hoge mate van privacy heeft. Het pand is geclassificeerd als stedelijk land en heeft een bebouwbaarheidscoëfficiënt van 0,5% netto ten opzichte van de oppervlakte van het perceel, zodat er in totaal 347 m2 bovengronds gebouwd kan worden. Het kan ook het toevoegen van meer kelder of garage mogelijk maken.

Er is een eerder project ontworpen door een prestigieuze architect uit de stad Tarragona, die we presenteren in de 3D-schetsen en plannen die dienen als presentatie van dit aanbod, dat kan worden ontwikkeld tot een definitief bouwproject door de geïnteresseerde partij.

Een unieke kans om uw eigen huis te bouwen in een natuurlijke en rustige omgeving, dicht bij de stad Tarragona en al haar voorzieningen.

Neem voor meer informatie en bezoeken contact op met Lucas Fox Tarragona.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  Extra's

  Stedelijk perceel met bomen.

  Ligging

  Perceel gelegen in de woonwijk Boscos de Tarragona, in een natuurlijke en rustige omgeving, maar slechts een paar minuten van de stad Tarragona, met allerlei beschikbare diensten en dicht bij een commercieel gebied in dezelfde woonwijk en een stedelijke bushalte.

  TAR36260
  145.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Urbanitzacions de Llevant

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst