Afbeelding van het onroerend goed
VAL16207
€ 825,000
Perceel Te koop
21 afbeeldingen beschikbaar
VAL16207
€ 825,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Godella / Rocafort, Valencia

  • Woonoppervlakte 1,235m²
  • Perceeloppervlakte 4,117m²

Groot verdeeld perceel met verschillende gebouwopties te koop in een prestigieuze wijk met alle voorzieningen.

Bouwkavel van 4.117 m² met een L-vorm, in het gewilde en exclusieve wooncomplex Campolivar.

Deze grond biedt meerdere mogelijkheden: de maximale bebouwbare voetafdruk van 30% van het land, dus er kan maximaal 1.235 m² worden gebouwd, wat de mogelijkheid biedt om het land te verdelen en om, indien gewenst, meerdere huizen met onafhankelijke percelen te bouwen.

Het is een unieke kans voor zowel ontwikkelaars die willen investeren in een van de beste ontwikkelingen in Valencia, als voor individuen die op zoek zijn naar een plek om het huis van hun dromen te bouwen op een groot perceel.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze plot.

Indeling

  • Maximale gebouwoppervlakte: 30% (1.235 m²)

Ligging

De wijk Campolivar is een van de meest bekende en gewilde wooncomplexen in de omgeving, vanwege de vele diensten die het biedt en de nabijheid van de stad Valencia.

Campolivar biedt een beveiligingsdienst om uw gemoedsrust en die van uw geliefden te garanderen en biedt alle noodzakelijke dagelijkse diensten: supermarkten, apotheken, restaurants en bars ... Onder de uitstekende faciliteiten, de beroemde tennisclub met een groot parcours, waar je kunt sporten wanneer je maar wilt.

Het geniet ook van verbindingen met het openbaar vervoer en ligt dicht bij gerenommeerde internationale scholen, evenals van naast de steden Rocafort en Godella, die allerlei soorten diensten aanbieden.

VAL16207
€825,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst