VAL41010
1.150.000 €
Perceel te koop
VAL41010
1.150.000 €
Perceel te koop

Perceel te koop in Godella / Rocafort, Valencia

 • Perceeloppervlakte 2.480m²

Exclusief perceel van 2480 m² te koop in de privé urbanisatie Santa Bárbara, Rocafort, een bevoorrechte locatie, op korte afstand van talloze strategische punten.

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Zwembad
 • Tuin

  Wat je moet weten over deze perceel

  Dit perceel van 2480 m² is gelegen op een van de beste locaties in Santa Bárbara, een exclusieve gated community, met 24-uurs beveiliging, op zeer korte afstand van de gemeente Rocafort en perfect verbonden met het centrum van Valencia.

  Het project voor de bouw van een huis van meer dan 500 m² ontworpen door de prestigieuze Valenciaanse architect @antonio_altarriba is inbegrepen. Op dit moment bevindt de licentie zich in het goedkeuringsproces en bevindt het architectuurproject zich in een vergevorderde fase; beide zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

  Het ligt op ongeveer 12 kilometer van het stadscentrum, op korte afstand van het recreatieve en commerciële gebied van de gemeente Rocafort en zeer dicht bij tal van internationale scholen.

  Het perceel wordt gepresenteerd met een rechthoekige vorm en is praktisch vlak. Het heeft een oppervlakte van 2.840 m², met 35% van de bebouwbare oppervlakte, zodat er een villa van maximaal 868 m² gebouwd kan worden. Bovendien heeft het toegang via twee straten en geniet het van twee brede gevels van 17 en 37 strekkende meter.

  Geniet van een onverslaanbare oriëntatie en vrij uitzicht, evenals overvloedige mediterrane en inheemse vegetatie. Het is het ideale perceel om een uniek en gepersonaliseerd project te creëren.

  Neem contact op voor meer informatie.

  Perceel te koop
  VAL41010 Perceel te koop

  Godella / Rocafort, Valencia: Omgeving en ligging van de woning

  De urbanisatie Santa Bárbara is zonder twijfel een van de meest elegante en exclusieve woonwijken van Valencia. Het heeft 24 uur per dag bewaakte toegang en heeft een idyllisch privézwembad om van de zomermaanden te genieten.

  Bovendien is het strategisch gelegen, op slechts 20 minuten rijden van Valencia, een paar minuten van Rocafort, de dichtstbijzijnde gemeente, en zeer dicht bij tal van sociale en sportclubs. Aan de andere kant is er in de omgeving een grote verscheidenheid aan prestigieuze internationale scholen.

  VAL41010
  1.150.000 €
  Perceel te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Godella / Rocafort

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst