Verkocht
VAL4683
180.000 €
Perceel Verkocht
5 afbeeldingen beschikbaar
VAL4683
180.000 €
Perceel Verkocht

Nieuwbouw Perceel te koop in Godella / Rocafort, Valencia

  • Woonoppervlakte 818m²
  • Perceeloppervlakte 818m²

Bouwgrond te koop van 818 m² in de woonwijk Nueva Santa Barbara in Godella. Gelegen aan een hoofd, verstedelijkte straat, met elektriciteit en water en uitzicht op de Sierra de La Calderona.

Zeer goed gelegen perceel in de woonwijk Nueva Santa Barbara. In een bevoorrechte natuurlijke omgeving met uitzicht op de Sierra de La Calderona, op slechts 10 minuten rijden van de stad. 30% van het perceel is bebouwbaar.

Het is een perceel van 818 m² dat in zijn natuurlijke staat verstedelijkt is, met alle voorzieningen zoals gas, elektriciteit en water op het perceel geïnstalleerd. Het gebied is verdeeld over 16 meter gevel en 50 meter diepte.

Indeling

Lay-out te bepalen.

Ligging

Nueva Santa Barbara behoort tot de gemeente Godella, maar ligt dichter bij de stad Rocafort en bevindt zich recht tegenover de ingang van de ontwikkeling van Santa Barbara. Het is perfect voorbereid en verbonden.

Naast de beste scholen in de omgeving (Cambridge House, Edelweiss, Domus, enz.), Sportclubs (Spaanse tennisclub, Club de Campo Santa Barbara), paardrijden en andere entertainmentcentra. Het heeft openbaar vervoer bij de ingang van de urbanisatie.

In een bevoorrechte natuurlijke omgeving met uitzicht op de Sierra de La Calderona, op slechts 10 minuten rijden van de stad.

VAL4683
180.000 €
Perceel Verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Godella / Rocafort

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst