VAL8798
1.600.000 €
Perceel te koop
VAL8798
1.600.000 €
Perceel te koop

Perceel te koop in La Seu, Valencia

  • Plattegrond 923m²
  • Perceeloppervlakte 186m²

Gelegenheid om een ​​woongebouw te bouwen in een centraal gedeelte van La Xerea, vlakbij de kathedraal en de tuinen van Turia, evenals het beste winkelgebied van Valencia.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 923m²

Wat je moet weten over deze perceel

Perceel van 923 m2 gelegen in een van de meest exclusieve buurten van Valencia, in het historische centrum, op een steenworp afstand van de kathedraal en de Turia-tuinen.

Het complex bestaat uit een perceel en een te renoveren gebouw met gedeeltelijke bescherming. Het biedt vele mogelijkheden om luxe woningen of toeristische appartementen te bouwen dankzij de uitstekende ligging in het centrum van de stad.

Er is een project voor de bouw van 11 woningen en bedrijfsruimten met een totale bebouwbare oppervlakte van 900 m2, naast het feit dat de renovatie van het bestaande gebouw al is begonnen.

Uitstekende investeringsmogelijkheid voor de bouw van een woongebouw op een bevoorrechte locatie.

Perceel te koop
VAL8798 Perceel te koop

La Seu, Valencia: Omgeving en ligging van de woning

Eigendom gelegen in het oude centrum van Valencia, zeer dicht bij de kathedraal, het Almudín-paleis, het archeologisch centrum Almoina en andere karakteristieke gebouwen. Gelegen aan een rustige straat, met alle charme van het historische centrum.

In de omgeving zijn er verschillende openbare parkeergarages met de mogelijkheid om ruimtes te huren, en de buurt is verbonden met de rest van de stad met bussen zowel vanaf de Plaza de la Reina als op de weg die grenst aan de Turia-tuinen.

VAL8798
1.600.000 €
Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Valencia City

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst