Afbeelding van het onroerend goed
VAL8798
1.600.000 €
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
VAL8798
1.600.000 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in La Seu, Valencia

  • Woonoppervlakte 923m²
  • Perceeloppervlakte 186m²

Gelegenheid om een ​​woongebouw te bouwen in een centraal gedeelte van La Xerea, vlakbij de kathedraal en de tuinen van Turia, evenals het beste winkelgebied van Valencia.

Perceel van 923 m² gelegen in een van de meest exclusieve buurten van Valencia, in het historische centrum, op slechts een steenworp afstand van de kathedraal en de Turia-tuinen.

Het pand bestaat uit een perceel en een gedeeltelijk beschermd gebouw dat moet worden hersteld. Het biedt vele mogelijkheden om luxe huizen of toeristische appartementen te maken dankzij de uitstekende locatie in het centrum van de stad.

Er is een project voor de bouw van 11 woningen en commerciële gebouwen met een totale vloeroppervlakte van 900 m², en de renovatie van het bestaande gebouw is al begonnen.

Uitstekende investeringsmogelijkheid voor de bouw van een residentieel gebouw op een bevoorrechte locatie.

Ligging

Eigendom gelegen in het oude centrum van Valencia, zeer dicht bij de kathedraal, het Almudín-paleis, het archeologisch centrum Almoina en andere karakteristieke gebouwen. Gelegen aan een rustige straat, met alle charme van het historische centrum.

In de omgeving zijn er verschillende openbare parkeergarages met de mogelijkheid om ruimtes te huren, en de buurt is verbonden met de rest van de stad met bussen zowel vanaf de Plaza de la Reina als op de weg die grenst aan de Turia-tuinen.

VAL8798
1.600.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst