Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
VAL16935
Prijs op aanvraag
Appartement Te koop
42 afbeeldingen beschikbaar
VAL16935
Prijs op aanvraag
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement te koop in El Pla del Remei, Valencia

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlakte 209m²

Deze woning maakt deel uit van de Plaza America Appartementen, El Pla del Remei, Valencia ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Fantastisch nieuw gebouwd huis met ruime kamers ingericht door een bekende binnenhuisarchitect, te koop in een exclusieve nieuwbouwproject in de buurt van de Turia-tuinen.

In het hart van Valencia vinden we dit appartement in een fantastische nieuwbouwproject, tussen de Alameda en El Pla del Remei. Dit is een van de meest begeerde gebieden van Valencia, naast de belangrijkste verbindingswegen van de stad, het winkelgebied en de tuinen van de rivier Turia.

Dit appartement, met een oppervlakte van 209 m², onderscheidt zich door de comfortabele distributie, de decoratie door de beroemde binnenhuisarchitect Vicente Navarro en het fantastische uitzicht.

Bij binnenkomst in het appartement gaat het daggedeelte naar rechts open. Dit deel van het pand bestaat uit een ruime keuken met Miele-apparatuur, een grote bank, voorraadkast en ruimte voor een eettafel en de royale woon / eetkamer. De woon-eetkamer is bijzonder licht dankzij de grote ramen, hoge plafonds en het felwitte Italiaanse Carrara-marmer. Beide kamers bieden bovendien uitzicht op de Turia-tuinen. Een gastentoilet completeert het daggedeelte.

Het nachtgedeelte omvat 3 tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamers en inbouwkasten: warme en comfortabele kamers. De vloeren zijn van Finse eik en de ramen hebben op afstand bedienbare rolluiken om het appartement 's nachts donkerder te maken.

Dit moderne gebouw wordt gekenmerkt door zorgvuldige constructieve details, waardoor het appartement brede ruimtes zonder kolommen en hoge plafonds biedt. Elk appartement in de ontwikkeling van Plaza América wordt gepresenteerd met materialen en afwerkingen van de beste kwaliteit, waardig voor elk hotel. Opvallende kenmerken zijn onder meer de vloerverwarming, de airconditioning per zone en het domoticasysteem. Bovendien zijn de appartementen zeer vredig dankzij de dikte van de muren, de geluidsisolatie en de viervoudige beglazing.

Het gebouw heeft een onafhankelijk alarmsysteem, 24-uursbeveiliging, bewakingscamera's en paniekknoppen in de gemeenschappelijke ruimtes. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar in de kelder.

Neem contact met ons op om dit gloednieuwe appartement met 3 slaapkamers in het hart van de stad te bezoeken.

Indeling

  • Hal
  • Volledig ingerichte keuken met uitzicht
  • Woon-eetkamer met uitzicht
  • 3 dubbele slaapkamers met en-suite badkamer en inbouwkasten
  • Gastentoilet

Ligging

Pla del Remei is de bourgeoisiebuurt van Valencia bij uitstek waar aan het begin van de 20e eeuw veel modernistische gebouwen werden gebouwd. Het is niet eenvoudig om zo'n begeerd gebied te zijn om hier een nieuwbouwproject te vinden.

Het is een zeer gewilde wijk in Valencia om verschillende redenen. Allereerst is het de meest prestigieuze woonwijk in de buurt van het administratieve en financiële centrum van de stad, ideaal om in te wonen en naar het werk te lopen. Ten tweede is het in de buurt van de tuinen van de oude Turia-rivierbedding, een onovertroffen gebied voor sport en recreatie. En ten derde biedt het de meest exclusieve winkels in de stad en emblematische gebouwen zoals de Mercado de Colón.

VAL16935
Prijs op aanvraag
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst