VAL28937
1.250.000 €
Appartement Te koop
VAL28937
1.250.000 €
Appartement Te koop

Excellent 3 Slaapkamer appartement te koop in El Pla del Remei, Valencia

 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Plattegrond 162m²

Eigendom met 3 slaapkamers met een uitstekende afwerking, een goede maat en een prachtig direct uitzicht op de rivier. Gelegen in het meest exclusieve gebouw van de stad.

We presenteren dit uitstekende huis in het meest exclusieve gebouw van de stad Valencia. Het bevindt zich op een goede hoogte en biedt een mooi uitzicht op de Turia-tuinen. De grote ramen die uitkijken op de oude rivierbedding zorgen voor veel licht en comfortabele ruimtes.

Het pand is toegankelijk via een hal die met zijn aantrekkelijke ontwerp de toon zet voor de rest van het huis. Het dagverblijf bestaat uit een ruime woonkamer met royale erker. De aparte keuken is eveneens van goed formaat en biedt veel opbergruimte en een praktisch eiland, evenals een bijkeuken.

Het nachtgedeelte bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een erker met uitzicht op de tuinen, een grote kamerhoge kastenwand en een complete badkamer met dubbele wastafels. De andere twee slaapkamers zijn tweepersoonskamers en hebben ook grote kledingkasten.

Het appartement wordt volledig uitgerust verkocht, met Miele-apparatuur en veel inbouwkasten.

De kwaliteiten van de afwerkingen zijn uitstekend, met marmeren vloeren in het daggedeelte en natuurlijke houten vloeren in het nachtgedeelte. Het timmerwerk valt op, met kamerhoge deuren en glanzend taupe gelakte kasten. Het ontwerp en de materiaalkeuze geven het huis een uniforme en zeer elegante stijl.

Het is ook uitgerust met vloerverwarming, zone-airconditioning en een domoticasysteem. Evenzo genieten de woningen op het landgoed van een grote rust dankzij de dikte van de muren, de geluidsisolatie en de viervoudige beglazing.

De ontwikkeling heeft een onafhankelijk alarmsysteem, 24-uurs beveiliging, bewakingscamera's en paniekknoppen in de gemeenschappelijke ruimtes. Tevens is er in de onderbouw een garageplaats beschikbaar voor een prijs van 50.000 euro.

Neem contact met ons op voor een bezoek aan dit ongelooflijke appartement met slaapkamers aan de rivierbedding, in het hart van de stad.

Eigenschappen

 • Plattegrond 162m²
 • Constructed area 140m²
 • Common Area 162m²

Indeling

 • Entree, hal met vaste kast
 • Grote woon-eetkamer met uitzicht op de Turia-tuinen
 • Keuken met grote bank en eiland
 • Wasplaats
 • Hoofdslaapkamer met geïntegreerde complete badkamer, grote kasten en een prachtig uitzichtpunt
 • 2 dubbele slaapkamers
 • Tweede complete badkamer
 • Mogelijkheid om een parkeerplaats te verwerven in hetzelfde gebouw

Ligging

Pla del Remei is de typische wijk van de Valenciaanse bourgeoisie en waar aan het begin van de 20e eeuw meer modernistische gebouwen werden gebouwd. Op dit gebied een nieuw werk vinden is niet eenvoudig.

Het is een erg populaire wijk in Valencia omdat er meerdere kenmerken zijn. In de eerste plaats is het de meest prestigieuze woonwijk dicht bij het administratieve en financiële centrum van de stad, ideaal om er te wonen en te wandelen naar het werk. Ten tweede is het gelegen nabij de tuinen van de oude Turia-rivierbedding, waardoor het een onverslaanbaar gebied is voor sport en vrije tijd. Ten slotte biedt het de meest exquise winkels in de stad en gebouwen die zo karakteristiek zijn als de Mercado de Colón.

VAL28937
1.250.000 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Valencia City

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst