Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
VAL26446
€ 325,000
Appartement Verkocht
32 afbeeldingen beschikbaar
VAL26446
€ 325,000
Appartement Verkocht

3 Slaapkamer Appartement te koop in Ruzafa, Valencia

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 122m²

Zeer licht appartement, met hoge versierde plafonds en grote ruimtes te koop in de karakteristieke wijk Ruzafa in Valencia.

Dit appartement is gelegen in de wijk Ruzafa, een van de meest karakteristieke wijken van Valencia vanwege het behoud van zeer bijzondere architectonische elementen uit het begin van de 20e eeuw.

Het pand heeft een aantal van die kenmerken, zoals de hoge gedecoreerde plafonds, wat het een zeer stijlvolle woning maakt.

Bij binnenkomst in het appartement vinden we aan de linkerkant een grote woonkamer. Deze ruimte valt op door zijn natuurlijke lichtinval, dat de prachtige hoge versierde plafonds verlicht, wit geverfd, die contrasteren met de donkere houten vloeren. De grote ramen bieden uitzicht op de straat, voor enkele historische gebouwen met heel bijzondere gevels en koepels.

We gaan verder door het eerste deel van de kleine gang, die rechtstreeks naar de eerste slaapkamer, de keuken en de gastenbadkamer leidt. De keuken heeft veel natuurlijk licht dankzij de ramen die uitkijken op de binnenplaats. Alle ruimtes zijn zeer goed benut en van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft ook een raam naar de binnenplaats.

Terugkerend naar de grote hal, uitgerust met een ingebouwde kledingkast met moderne materialen, vinden we aan de rechterkant de grote badkamer, versierd met keramische tegels aan de muren en met de vloer in lichte tinten.

Ten slotte bevinden zich aan het einde van de gang de twee belangrijkste slaapkamers, de grootste met een raam naar buiten en een kast, en de andere met een raam naar de binnenplaats. Beide slaapkamers hebben veel natuurlijke lichtinval en hoge, versierde plafonds.

Het is een perfect huis voor degenen die van de buurt willen genieten, aangezien het zeer dicht bij alle voorzieningen voor alle leeftijden, de Ruzafa-markt en het centrum van Valencia ligt.

Eigenschappen

  • Houten vloeren
  • Modernistisch gebouw
  • Exterior
  • Inloopkast

Ligging

Dit appartement is gelegen in Ruzafa, een van de meest karakteristieke wijken van Valencia. Het ligt dicht bij alle voorzieningen, zoals bars, restaurants, terrassen, markten en bushaltes. Bovendien is het perfect om te wandelen of fietsen, aangezien het zeer goed verbonden is door het netwerk van fietspaden in de stad. Het is ook zeer dicht bij het centrum en de arena van Valencia en in een paar minuten bereikt u de Stad van Kunsten en Wetenschappen en de tuinen van de rivier de Turia te voet of met de fiets.

VAL26446
€325,000
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst