Lucas Fox Las Rozas

Calle Camilo Jose Cela 8,
28232 Las Rozas, Madrid
Spanje

Lucas Fox Las Rozas featured properties

About Lucas Fox Las Rozas

Makelaarskantoor in Las Rozas, Madrid

Ons Lucas Fox Las Rozas kantoor is geopend in 2021 om te voldoen aan de toenemende vraag van onze klanten naar kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen in dit gebied. Onze getalenteerde, meertalige en zeer professionele makelaars, die gespecialiseerd zijn in de lokale vastgoedmarkt, wachten op u in het kantoor om u te helpen bij het vinden van uw ideale huis in de omgeving.

Het gebied Las Rozas staat bekend om de uitstekende kwaliteit van leven die het biedt, met een benijdenswaardig zonnig klimaat, schone lucht, een laag misdaadcijfer en een overvloed aan buitenactiviteiten dankzij de nabijheid van het aangrenzende natuurpark. Zonder afbreuk te doen aan de goede bereikbaarheid van de Spaanse hoofdstad, maakt deze natuurlijke omgeving het tot een zeer bevoorrechte omgeving om permanent te wonen of om een vakantiewoning te bezitten.

Het is een ideale locatie voor diegenen die dagelijks voor hun werk naar de stad pendelen, maar thuis willen komen in een gebied dat een ontspannen, gezonde levensstijl biedt, aangezien zowel Madrid als de luchthaven vanuit Las Rozas zeer gemakkelijk per auto, bus en trein te bereiken zijn.

Het gebied beschikt over een verscheidenheid aan winkelcentra en sportfaciliteiten, evenals een aantal uitstekende internationale scholen, kinderparken, en activiteiten, waardoor Las Rozas een ideale plek om uw familie thuis te vestigen.

Lucas Fox biedt een uitstekende selectie van Las Rozas onroerend goed te koop en te huur, met inbegrip van luxe villa's, landhuizen en high-end appartementen. Ons team van toegewijde makelaars heeft een grondige kennis van de lokale onroerend goed markt en zijn maar al te blij om advies te geven over het kiezen van de meest geschikte buurten en vastgoedtypen voor elke individuele klant. Onze eigendommen in Las Rozas zijn voornamelijk te vinden in de gewilde wijken Golf Club, Molino de la Hoz, Las Matas, Marazuela, Monte Rozas, El Cantizal en El Pinar, vanwege de aantrekkelijke vegetatie en de rust die in deze wijken heerst.

Bij Lucas Fox zoeken wij alleen de beste woningen in Las Rozas en bieden wij een op maat gemaakte service voor onze veeleisende klanten, begeleiden wij hen door het koop- of huurproces van begin tot eind en streven wij altijd naar volledige klanttevredenheid. Voel je vrij om vandaag contact met ons op het Lucas Fox Las Rozas Office om uw spannende zoektocht naar onroerend goed in dit gewilde gebied van Madrid te beginnen.

 

Google map

Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox Las Rozas voor onze residentiële verkoopdiensten

Complete the enquiry form and our team will contact you shortly.

Leave this field empty