Lucas Fox Sevilla

Calle San Pablo, 12
41001 Sevilla
Spanje

Lucas Fox Sevilla featured properties

About Lucas Fox Sevilla

Onroerend goed in Sevilla

Het kantoor van Lucas Fox in Sevilla is gespecialiseerd in onroerend goed in en rond de stad Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, gelegen aan de oevers van de rivier de Guadalquivir en met een van de warmste klimaten van Europa. Deze charmante Andalusische stad heeft een onweerstaanbare combinatie van traditionele charme en een opwindende hedendaagse kosmopolitische sfeer.

De lokale levensstijl, het klimaat, de overvloed aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden en de aanwezigheid van een belangrijke internationale luchthaven, maken Sevilla ideaal voor gezinnen, jonge stellen en zakenmensen die zich in Sevilla vestigen, maar ook voor wie op zoek is naar een vakantiehuis in een authentieke hoek van Spanje. De aanhoudende populariteit van het gebied en de markttendensen maken van Sevilla ook een zeer veilige gok voor vastgoedinvesteringen.

Als u de vastgoedmarkt van Sevilla aan het verkennen bent, kan ons zeer professionele en ervaren team van vastgoedmakelaars klanten in verschillende talen bijstaan om uw zoektocht naar vastgoed zo gemakkelijk, transparant en stressvrij mogelijk te maken. De vastgoedspecialisten van ons kantoor in Sevilla begeleiden u bij elke stap van het verkoop- of verhuurproces en bieden u een schat aan marktkennis en ervaring om u te helpen met al uw vastgoedbehoeften.

Huizen te koop
Lucas Fox is een toonaangevend makelaarskantoor in Sevilla met een indrukwekkende portefeuille van eigendommen te koop in het centrum van Sevilla en in de prachtige omliggende gebieden en op het platteland. Onze eigendommen in dit gebied omvatten meestal 3-4 slaapkamer appartementen, penthouses, duplexen en herenhuizen in de oude stad. Deze lichte en ruime herenhuizen liggen steevast in de meest gewilde straten en zijn voorzien van de beste afwerkingen, evenals heerlijke privéterrassen, tuinen en zwembaden. Alleen de allerbeste eigendommen worden geselecteerd om deel uit te maken van de selecte Lucas Fox portefeuille.

Buiten de stad, aan de rand van de stad, in naburige dorpen en zelfs diep in het Andalusische platteland, vindt u prachtige vrijstaande villa's en finca's met ruiterfaciliteiten te koop. Deze eigendommen komen in de vorm van pas gerenoveerde eigentijdse woningen, maar ook opwindende renovatieprojecten voor klanten die de woning liever specifiek aan hun smaak en behoeften aanpassen, waarbij elk laatste detail met de hand wordt uitgezocht.

Wat uw persoonlijke omstandigheden ook zijn, op het kantoor van Lucas Fox in Sevilla bieden we een gevarieerd aanbod van luxe koop- en huurwoningen die passen bij elke levensstijl. Voor hulp en begeleiding bij het vinden van de ideale woning, neem contact op met Lucas Fox, een luxe makelaarskantoor in Sevilla dat professionaliteit, efficiëntie en transparantie garandeert tijdens het gehele verkoopproces.

Google map

Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox Sevilla voor onze residentiële verkoopdiensten

Complete the enquiry form and our team will contact you shortly.

Leave this field empty