Nieuw
ACQUA3 Prijs vanaf 390.000 € Nieuwe ontwikkeling

ACQUA3 Appartementen, Calafell, Costa Dorada

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Calafell, Costa Dorada beschikt over prijzen vanaf 390,000 €

Acqua III is een constructie waarbij aan elk detail is gedacht, grote ruimtes, eigentijdse ontwerpen, hoogwaardige apparatuur en grote terrassen met uitzicht op de oneindige zee. Het perfecte plaatje voor onze ogen.

Het huis heeft drie tweepersoonsslaapkamers, twee complete badkamers met douche, scherm en hangend badkamermeubilair, waarvan één en suite. De woonkamer met keuken geïntegreerd in dezelfde omgeving, met toegang tot het prachtige terras dat alle kamers omringt.

Ingebouwde kledingkast in de hoofdkamer.

De keuken is volledig uitgerust met apparatuur van het merk Balay (koelkast, was-droogcombinatie, vaatwasser, magnetron...) en modulaire kasten met hoge en lage capaciteit.

Het heeft ook een airconditioningsysteem met kanalen en een zeer energiezuinig warm water voor huishoudelijk gebruik met behulp van een aerothermisch systeem.

Parkeerplaats inbegrepen in de prijs.

Onmiddellijke leverdatum

Segur de Calafell is een bevoorrechte plek om te wonen, vanwege het klimaat, de natuur, de uitstekende zandstranden, de gastronomie en het historische erfgoed.

Kom de woning bekijken. Het voorrecht om aan zee te wonen, je verbonden te voelen met de magie van het leven, te genieten van de zonsopgangen en zonsondergangen die op het netvlies zijn vastgelegd... een dagelijks spektakel voor de zintuigen.

Maximale kwaliteit en comfort binnen handbereik.

ACQUA3 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Calafell is een prachtige gemeente gelegen aan de Costa Dorada, ongeveer 30 km van Tarragona en ongeveer 70 km van Barcelona. Het is verdeeld in 3 gebieden: Calafell stad, Calafell strand en Segur de Calafell (de grootste), in totaal heeft het een oppervlakte van 20 vierkante kilometer.

  • 2 minuten van de stad Segur de Calafell
  • een paar meter van het strand
  • 10 minuten van het Renfe-station
  • 50 minuten van de stad Barcelona
  • 30 minuten van de stad Tarragona

Bekijk op kaart

ACQUA3 Prijs vanaf 390.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Tuin
Appartement 390.000 € Available Vloer 0 3 2 158m² 73m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now