ALI17431
Prijs vanaf €685,000 Nieuwe ontwikkeling

ALI17431 Huizen / Villa's, Alicante ciudad, Alicante

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Alicante ciudad, Alicante beschikt over prijzen vanaf €685,000, 3 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Units available 3
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 185m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Alicante ciudad, Alicante beschikt over prijzen vanaf €685,000

Deze prachtige ontwikkeling biedt 5 prachtige villa's, elk met een eigen persoonlijkheid, op de prachtige locatie van Finestrat, in het hart van de Costa Blanca, in een rustige woonwijk dicht bij alle voorzieningen en de Middellandse Zee.

De villa's variëren in grootte van 125 m² tot 190 m², met 3-4 slaapkamers en hebben allemaal een eigen zwembad, een terras en een prachtige tuin.

Deze huizen baden in natuurlijk licht en hebben een elegant interieur met hoogwaardige afwerkingen. De villa's zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak en worden geleverd met volledig uitgeruste keukens, badkamers en installaties van de hoogste kwaliteit, waaronder slimme huistechnologie.

Bovendien garandeert de perfecte locatie, dicht bij de vele prachtige stranden in de omgeving, restaurants, verschillende bezienswaardigheden en activiteiten, bewoners een uitstekende kwaliteit van leven.

highlight

  • 5 exclusieve villa's met verschillende karakters
  • 3-4 slaapkamers
  • Overvloedig natuurlijk licht
  • Slimme huistechnologie
  • Fantastische locatie
ALI17431

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa €685,000 n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 185m², Terras 50m² -
Huis / Villa €720,000 n/a 3 Slaapkamers 3 Badkamers 245m², Terras 70m² -
Huis / Villa €1,350,000 n/a 4 Slaapkamers 5 Badkamers 331m², Terras 90m² -

Ligging

Deze nieuwbouwproject is te vinden in een woonwijk van Sierra Cortina, in Finestrat. Het gebied biedt rust in een omgeving die wordt omringd door mediterraan bos en in de nabijheid van alle noodzakelijke diensten, winkelcentra en stranden.

Het is de perfecte locatie, dicht bij de vele prachtige stranden in de omgeving, restaurants, winkels, verschillende bezienswaardigheden en activiteiten, golfbanen, 4 internationale scholen en 5-sterrenhotels, die bewoners een uitstekende kwaliteit van leven garandeert.

Het is ook gunstig gelegen voor toegang tot Benidorm, op slechts 8 minuten afstand en de internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 50 km afstand via de snelweg AP-7.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst