Benahavis-VILPRO Prijs vanaf €2,230,000 Nieuwe ontwikkeling
21 afbeeldingen beschikbaar
Benahavis-VILPRO Prijs vanaf €2,230,000 Nieuwe ontwikkeling

Benahavis VILPRO Huizen / Villa's, Benahavís, Costa del Sol

  • Units available 3
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 503m²
  • Bouwvergunning Verleend

Benahavis VILPRO Huizen / Villa's, Benahavís, Costa del Sol

Drie prachtige designer villa's te koop als onderdeel van een spectaculaire nieuwbouwproject in Benahavís. Dit prestigieuze adres aan de Costa de Sol biedt privacy en een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, unieke huizen voor een luxe levensstijl.

Van de 3 villa's die beschikbaar zijn, bevinden er zich 2 binnen de met bomen omzoomde straten van Los Arqueros, terwijl de derde zich in Sierra Blanca bevindt. Er is de mogelijkheid om alleen de plot te kopen, waarop de koper zijn eigen huis kan ontwerpen en bouwen, of de plot met een bestaand project en licenties die klaar zijn om te beginnen met bouwen.

Als de koper opteert voor het perceel en de bouwprojectoptie, zouden ze een nieuw huis verwerven met prachtige open woonruimtes en een overvloed aan natuurlijk licht, gezien de kamerhoge ramen die ook toestaan ​​dat het ongelooflijke uitzicht op zee wordt genoten van binnen .

De projecten bieden veel aanpassingsopties om ervoor te zorgen dat de koper zijn ideale huis bereikt, perfect afgestemd op hun levensstijl en vereisten. Optionele thuisvoorzieningen zijn onder meer een lift om elk van de 3 verdiepingen met elkaar te verbinden, compleet interieur en decoratie en state-of-the-art huisbeveiliging en automatiseringssystemen. Buiten is er de mogelijkheid om een ​​waterpartij bovenaan de oprit, decoratieve verlichting en een buitenkoker op te nemen.

De kelder van de villa's is ook zeer aanpasbaar; een fitnessruimte, een gastenverblijf of een thuisbioscoop zijn slechts enkele van de beschikbare opties. Elk project heeft een goedgekeurde bouwvergunning.

highlights

  • Optie om ofwel het perceel ofwel het plot plus project te kopen
  • Unieke, moderne bouwstijl
  • Prachtig uitzicht op de Middellandse Zee
  • Prestigieuze adressen in Los Arqueros en Sierra Blanca
  • Aanpassingsopties beschikbaar

Ligging

Twee villa's gelegen in Los Arqueros en één in Sierra Blanca, Benahavís. Op loopafstand van Los Arqueros Golf en Country Club en de nieuwe British International School, dit is een prestigieus adres aan de Costa del Sol.

Benahavis-VILPRO Prijs vanaf €2,230,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Huis / Villa €2,230,000 n/a 4 4 503m² 71m² -
Huis / Villa €2,790,000 n/a 4 4 707m² 166m² -
Huis / Villa €5,895,000 Vloer 0 4 5 1,401m² 203m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst