C34-LOFTS Prijs vanaf €424,000 Nieuwe ontwikkeling
4 afbeeldingen beschikbaar
C34-LOFTS Prijs vanaf €424,000 Nieuwe ontwikkeling

C34 LOFTS Appartementen, Prosperidad, Madrid

  • Units available 1
  • Slaapkamers 1
  • Sizes from 138m²

C34 LOFTS Appartementen, Prosperidad, Madrid

Gelegen in de felbegeerde wijk Prosperidad van Madrid, biedt deze gloednieuwe ontwikkeling exclusieve 6 loftruimtes te koop aan met een oppervlakte tussen 83 m² en 330 m².

Het gebouw straalt vanaf het begin stedelijke elegantie uit met zijn stalen voordeur en een elektrische lift met glazen front. Binnen in de lofts zien we industriële stijlafwerkingen zoals gepolijste betonvloeren, grote ramen en zichtbare metalen balken die ons herinneren aan het verleden van het gebouw als een fabriek in 1955.

De keukens zijn afgewerkt met Corian werkbladen en high-end apparaten, terwijl de badkamers beschikken over uitstekende kwaliteit sanitair en zeer moderne esthetiek. De meeste van de woningen hebben buitenruimte, of dat nu een privéterras of een terras is; een benijdenswaardige functie op zo'n centrale locatie. Bovendien beschikken de woningen over een hoog niveau van energie-efficiëntie met vloerverwarming en extra grote, goed geïsoleerde ramen. Parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw zijn apart verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kans om een ​​eigentijds, open onroerend goed te kopen in een constant evoluerende wijk in de stad Madrid. Voltooiing eind 2018. De ruimtes hebben geen licenties voor eerste gebruik.

highlights

  • Gelegen in Prosperidad, in het centrum van de stad
  • Uniek industrieel loft-ontwerp
  • Hoogwaardige materialen en afwerkingen
  • Open ruimte, grote ramen en veel natuurlijk licht
  • Uitstekende energie-efficiëntie
  • De meeste hebben buitenruimte - privéterrassen en terrassen

Ligging

Deze nieuwbouwproject geniet een uitstekende locatie in de wijk Prosperidad in de wijk Chamartín in het centrum van Madrid. Het heeft fantastische vervoersverbindingen, met directe toegang tot de M-30 en de luchthaven.

Het ligt op loopafstand van de metrostations Prosperidad en Cruz del Rayo en op een paar minuten lopen van El Viso en de wijk Salamanca.

Bovendien maakt de nabijheid van het Parque de Berlin en het National Music Auditorium het bijzonder aantrekkelijk. Prosperidad is een wijk met veel commerciële activiteiten in een woonwijk met veel uitstekende winkels, restaurants en bars.

Bekijk op kaart

C34-LOFTS Prijs vanaf €424,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Loft €424,000 Vloer 3 1 1 138m² 62m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst