C34-LOFTS
Prijs vanaf €429,000 Nieuwe ontwikkeling

C34 LOFTS Appartementen, Prosperidad, Madrid

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Prosperidad, Madrid beschikt over prijzen vanaf €429,000, 3 Appartementen beschikbaar

  • Completion Q4 2018
  • Units available 3
  • Slaapkamers 1
  • Sizes from 138m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Prosperidad, Madrid beschikt over prijzen vanaf €429,000

Gelegen in de felbegeerde wijk Prosperidad van Madrid, biedt deze gloednieuwe ontwikkeling exclusieve 6 loftruimtes te koop aan met een oppervlakte tussen 83 m² en 330 m².

Het gebouw straalt vanaf het begin stedelijke elegantie uit met zijn stalen voordeur en een elektrische lift met glazen front. Binnen in de lofts zien we industriële stijlafwerkingen zoals gepolijste betonvloeren, grote ramen en zichtbare metalen balken die ons herinneren aan het verleden van het gebouw als een fabriek in 1955.

De keukens zijn afgewerkt met Corian werkbladen en high-end apparaten, terwijl de badkamers beschikken over uitstekende kwaliteit sanitair en zeer moderne esthetiek. De meeste van de woningen hebben buitenruimte, of dat nu een privéterras of een terras is; een benijdenswaardige functie op zo'n centrale locatie. Bovendien beschikken de woningen over een hoog niveau van energie-efficiëntie met vloerverwarming en extra grote, goed geïsoleerde ramen. Parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw zijn apart verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kans om een ​​eigentijds, open onroerend goed te kopen in een constant evoluerende wijk in de stad Madrid. Voltooiing eind 2018. De ruimtes hebben geen licenties voor eerste gebruik.

highlights

  • Gelegen in Prosperidad, in het centrum van de stad
  • Uniek industrieel loft-ontwerp
  • Hoogwaardige materialen en afwerkingen
  • Open ruimte, grote ramen en veel natuurlijk licht
  • Uitstekende energie-efficiëntie
  • De meeste hebben buitenruimte - privéterrassen en terrassen
C34-LOFTS

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Kantoor €429,000 n/a 1 Slaapkamer 1 Badkamer 138m², Terras 62m² -
Kantoor €442,000 n/a 1 Slaapkamer 3 Badkamers 161m², Terras 8m² -
Kantoor €448,000 n/a 1 Slaapkamer 1 Badkamer 155m², Terras 62m² -

Ligging

Deze nieuwbouwproject geniet een uitstekende locatie in de wijk Prosperidad in de wijk Chamartín in het centrum van Madrid. Het heeft fantastische vervoersverbindingen, met directe toegang tot de M-30 en de luchthaven.

Het ligt op loopafstand van de metrostations Prosperidad en Cruz del Rayo en op een paar minuten lopen van El Viso en de wijk Salamanca.

Bovendien maakt de nabijheid van het Parque de Berlin en het National Music Auditorium het bijzonder aantrekkelijk. Prosperidad is een wijk met veel commerciële activiteiten in een woonwijk met veel uitstekende winkels, restaurants en bars.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst