Cala-de-Mijas-ABB
Prijs vanaf €494,500 Nieuwe ontwikkeling

Cala de Mijas ABB Appartementen, Mijas, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Mijas, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €456,000, 2 Appartementen beschikbaar

  • Completion Q4 2020
  • Units available 2
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 94m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Mijas, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €456,000

Gelegen aan de prachtige kust van Mijas, biedt deze gloednieuwe ontwikkeling prachtige, moderne appartementen op een onovertroffen locatie. Met prachtig uitzicht op zee vanuit elk appartement en op loopafstand van het strand, is de ontwikkeling ideaal voor wie op zoek is luxe en elegantie aan de kust van de Middellandse Zee.

Het iconische, gebogen gebouw biedt voornamelijk appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers en er is ook een speciaal penthouse met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Elk appartement is ruim en geniet de hele dag van veel daglicht dankzij de oriëntatie op het zuiden. Ontworpen door het architectenbureau González & Jacobson, zijn de woningen ontworpen met elegantie en moderniteit in het achterhoofd; opvallende kenmerken zijn onder meer vanishing glazen hoeken en prachtige handgemaakte keukens. De grote slaapkamers zijn in elk appartement geplaatst om optimaal van de uitzichten op de Middellandse Zee te genieten, net als de woonruimtes. Bovendien, met de mogelijkheid om het gekozen appartement te personaliseren, is het gegarandeerd dat elke woning perfect aangepast is aan de individuele behoeften van de koper.

Het gemeenschappelijke terrein is even indrukwekkend. Met zwembaden, tropische tuinen en een fitnessruimte biedt de ontwikkeling tal van recreatie- en ontspanningsmogelijkheden. Een privépad leidt rechtstreeks naar het strand, waar u zowel in de lange zomermaanden als in de herfst en winter kunt wandelen door de zee.

Dicht bij golfbanen, maneges en commerciële centra, evenals vele bars en restaurants, dit is echt een uitzonderlijke ontwikkeling op een onovertroffen locatie aan de kust van Mijas.

Cala-de-Mijas-ABB

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €494,500 Vloer 1 3 Slaapkamers 3 Badkamers 94m², Terras 22m² -
Penthouse €1,280,000 Vloer 4 3 Slaapkamers 3 Badkamers 149m², Terras 178m² -

Ligging

Ontwikkeling gelegen aan de kust van Mijas, dicht bij uitstekende golfbanen, winkels en goed verbonden met het openbaar vervoer met treinstations in de buurt. De bruisende centra van Malaga en Marbella liggen respectievelijk op 35 en 28 kilometer afstand.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst