EDIFICI-BORDA-COTE Prijs vanaf €655,000 Nieuwe ontwikkeling
17 afbeeldingen beschikbaar
EDIFICI-BORDA-COTE Prijs vanaf €655,000 Nieuwe ontwikkeling

EDIFICI BORDA COTE Appartementen, Escaldes, Andorra

  • Units available 4
  • Slaapkamers 1, 2 & 3
  • Sizes from 131m²

EDIFICI BORDA COTE Appartementen, Escaldes, Andorra

Dit prachtige rustieke gebouw is volledig gerenoveerd en biedt nu gloednieuwe appartementen in een van de beste ontwikkelingen in Escaldes-Engordany. Dit rustige wooncomplex ligt in de buurt van het belangrijkste winkelgebied van de hoofdstad en heeft een benijdenswaardige locatie in het bovenste deel van Escaldes. Hier kunt u genieten van lange uren zonneschijn dankzij de ligging en het panoramische uitzicht op de 2 belangrijkste steden van Andorra, Escaldes-Engordany en de hoofdstad, Andorra La Vella.

De appartementen, gerenoveerd met materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit, hebben ruime kamers en een zeer praktische indeling waarin de ruimte ten volle wordt benut. Het ontwerp combineert op perfecte wijze de rustieke stijl van het gebouw met moderne afwerkingen en accessoires, waardoor er ideale huizen zijn om in te leven. Alle kamers liggen aan de buitenzijde en hebben een terras, ideaal om te genieten van lange uren zon, gezien het westelijke aspect, terwijl het panoramische uitzicht overweegt uitzicht op de centrale steden.

De woningen hebben een oppervlakte van 161 m² tot 186 m² en profiteren van 1 tot 3 slaapkamers en 3 tot 4 badkamers, met een prachtige keuken die open staat naar de woonkamer.

Van de materialen en hoogwaardige afwerking vinden we massief houten vloeren in bijna alle kamers, behalve de badkamers en keukens met porseleinvloeren; en de productie van verwarming en warm water is elektrisch. Het is mogelijk om parkeerplaatsen in het gebouw te kopen.

Hoogtepunten:

  • Bevoorrechte locatie in een van de beste wijken van Escaldes-Engordany
  • Afwerkingen en hoogwaardige materialen
  • Ruime kamers
  • Praktische lay-out
  • Zonnige terrassen met een spectaculair uitzicht
  • Mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen

Ligging

Deze ongelooflijke nieuwbouwproject bevindt zich in een prestigieus gebied van de Escaldes-Engordany, ontvangt vele uren zon en een locatie op een locatie met een panoramisch en bevoorrecht uitzicht op de centrale dorpen. Een ideale plek voor mensen die rust zoeken en zich willen losmaken van de dagelijkse drukte in de stad, terwijl ze toch dicht bij het centrum en alle voorzieningen wonen.

Het gebied is rustig en ligt gunstig dicht bij de belangrijkste winkelstraten en financiële gebieden met een breed scala aan diensten, winkels en restaurants.

Het gebouw ligt ook dicht bij een openbaar vervoersdienst en internationale educatieve centra waar kinderen het beste onderwijs kunnen ontvangen.

EDIFICI-BORDA-COTE Prijs vanaf €655,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement €655,000 n/a 1 3 131m² 30m² -
Appartement €858,000 n/a 2 3 156m² 6m² -
Appartement €1,044,000 n/a 3 4 180m² 6m² -
Appartement €1,098,000 n/a 3 4 180m² 6m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst