Esclanya-Residences Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Esclanya Residences Huizen / Villa's, Begur Town, Costa Brava

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Begur Town, Costa Brava

  • Completion Q4 2019

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Begur Town, Costa Brava

Op het rustige, groene platteland van Empordà, tussen de pittoreske kustplaatsen Begur en Palafrugell, vinden we dit unieke woonproject, in het traditionele dorp Esclanyà met zijn centrale kerk en de 14e-eeuwse kasteeltoren.

Dit landgoed, oorspronkelijk een masia van 1.800 m², is omgebouwd tot 4 prachtig ontworpen huizen van 257-287 m², elk met een eigen patiotuin van 15 m² tot 61 m² en een fantastische gemeenschappelijke tuin met een zwembad.

Elk van deze gloednieuwe huizen heeft 4 of 5 slaapkamers, waarvan 2 ensuites en een totaal van 3-4 badkamers. De accommodaties beschikken allemaal over ruime woon- en eetgedeeltes van 45 m² en bieden uitzicht op de omliggende velden, bossen en heuvels.

Moderne luxe zoals het aerothermische systeem en de houten dubbele beglazing in combinatie met de traditionele dikke stenen muren zorgen voor comfort en uitzonderlijke thermische isolatie, die bewoners beschermen tegen de zomerse hitte en de winterkou. Deze exclusieve huizen zijn ontworpen om hedendaagse luxe te bieden met traditionele masia-stijl esthetiek. Verder is elk huis voorzien van een berging en parkeerfaciliteiten inbegrepen.

Woningen met een enorm karakter in een idyllische landelijke omgeving; perfect voor gezinnen.

Esclanya-Residences

Ligging

Deze nieuwbouwproject van huizen is gelegen in het kleine dorp Empordà Esclanyà, in de gemeente Begur. Deze huizen liggen tussen Begur en Palafrugell, op 5 minuten rijden van Tamariu, op 3 minuten van de stad Begur en op 6 minuten van het pittoreske strand van Calella de Palafrugell.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst