Estepona-Beach-AP
Prijs vanaf €592,000 Nieuwe ontwikkeling

Estepona Beach Properties

Luxe appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers in een sensationele nieuwe ontwikkeling aan het strand met 3 zeer grote zwembaden in Estepona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 77m²
  • Bouwvergunning Verleend

Luxe appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers te koop in een sensationele nieuwe ontwikkeling aan het strand met 3 zeer grote zwembaden in Estepona.

Exclusieve penthouses en appartementen die u als nieuwbouw kunt kopen in een luxe nieuwbouwproject in Estepona, met bijna 10.000 m² aan bevoorrechte strandruimte.

Georganiseerd in een gebogen vorm rond uitgestrekte aangelegde gebieden met 3 onderling verbonden zeer grote zwembaden, een padelbaan en een welness- en fitnessruimte, vinden we deze prachtige nieuwe energiezuinige huizen met uitzicht op het strand in Estepona. 24-uurs toegangscontrole biedt de inwoners geruststelling terwijl ze genieten van toegang te voet tot de boulevard en het strand.

Klanten kunnen kiezen uit appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers, waaronder appartementen op de begane grond met privétuinen en penthouses met 3 of 4 slaapkamers met grote terrassen met uitzicht over zee en privézwembaden en klimaat geregelde wijnkelders.

De woningen zullen beschikken over keukens van hoge specificaties met uitstekende apparatuur en hoogwaardige materialen zoals marmer, Iroko natuurlijk hout en Porcelanosa kenmerken. Huisautomatisering, airconditioning en individuele alarmsystemen zijn aanvullende kenmerken van deze exclusieve huizen en elke woning heeft een opslagruimte en een parkeerplaats, of twee in het geval van de penthouses. Ruim, licht, privé en altijd uitkijkend over de zee, deze prachtige kenmerken zijn beschikbaar om nieuwbouw te kopen.

Hoogtepunten

• Locatie aan het strand
• Appartementen en penthouses
• Uitstekende gemeenschappelijke recreatievoorzieningen
• Zeer veilige afgesloten gemeenschap
• Hoogwaardige materialen

Estepona-Beach-AP

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €592,000 n/a 2 Slaapkamers 2 Badkamers 77m², Terras 29m² -
Appartement €890,000 n/a 3 Slaapkamers 3 Badkamers 119m² -

Ligging

Deze nieuwbouwproject ligt op een bevoorrechte locatie aan het strand in Estepona, op slechts een paar minuten van de jachthaven van Estepona en Sotogrande, op 22 minuten van San Pedro de Alcantara en op 28 minuten van Marbella en Puerto Banús.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst