Las-Arcadias Komt binnenkort
Nieuwe ontwikkeling

Las Arcadias Appartementen, Tenerife, Canary Island

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Tenerife, Canary Island, 6 Appartementen beschikbaar

  • Units available 6
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 100m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Tenerife, Canary Island

Las Arcadias maakt deel uit van een uitzonderlijke ontwikkeling op het prachtige eiland Tenerife. Net buiten de kust van Noord-Afrika staan ​​de Canarische eilanden bekend om hun uitstekende klimaat het hele jaar door en de prachtige natuurlijke schoonheid.

Het exclusieve wooncomplex biedt 13 restaurants en in totaal 3 Michelin-sterren, opmerkelijk gezien het feit dat er slechts 6 op het hele eiland zijn. Er is een uitstekend vrijetijdsaanbod met een scala aan winkels en een spa voor de bewoners. Bovendien kunnen degenen die van een partijtje golf houden betalen voor het gebruik van de uitstekende on-site golfbaan en faciliteiten.

Ontworpen door gevierde architecten Coderch Urbanismo Las Arcadias biedt 60 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen aan een reeks kopers. Elk appartement is volledig ingericht en uitgerust met het comfort en de luxe van een hotel. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Met terrassen en veranda's, sommige met een eigen jacuzzi, bieden de appartementen een buitenruimte die perfect is om het benijdenswaardige klimaat optimaal te benutten. Bewoners hebben toegang tot 3 gemeenschappelijke zwembaden en de privéclub. Elk appartement heeft een parkeerplaats en een berging inbegrepen in de prijs.

Eigenaren kunnen gedurende 6 maanden van het jaar in hun eigendom wonen, gedurende de rest van het jaar zal het pand aan toeristen worden verhuurd; dit proces zal volledig worden beheerd door het bedrijf 'My Way'. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma dat de mogelijkheid biedt om hun appartement in te ruilen voor een woning in een ander resort.

Las Arcadias is een unieke kans om een ​​luxe appartement te verwerven in een exclusief wooncomplex op Tenerife. Voltooiingsdatum juni 2020.

Las-Arcadias

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst