Marbella-EV
Prijs vanaf €1,390,000 Nieuwe ontwikkeling

Marbella EV Luxe Woningen

15 luxe villa's met privétuinen en een gemeenschappelijk zwembad te koop op een ongelooflijke locatie aan de Golden Mile van Marbella.

  • Completion Q4 2020
  • Units available 2
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 180m²
  • Bouwvergunning Verleend

15 luxe villa's met privétuinen en een gemeenschappelijk zwembad te koop op een ongelooflijke locatie aan de Golden Mile van Marbella.

Gelegen in het hart van Marbella's begeerde Golden Mile-gebied, pal naast Puerto Banus, vinden we deze 15 comfortabele, functionele huizen in een zeer moderne bouw verspreid over 5 gebouwen op een premium perceel van 8.000 m², inclusief een 6.000 m² gemeenschappelijke ruimte met aangelegde tuinen, een zwembad en een zonneterras.

Elk van de 5 blokken bevat 3 afzonderlijke milieuvriendelijke villa's van 577 m² - 669 m² met 3 slaapkamers en 3 badkamers, een eigen tuin en grote zonneterrassen op het dak die ideaal zijn om te zonnebaden of te genieten van barbecues met een prachtig uitzicht op de haven van Marbella en de kustlijn op de achtergrond.

Het interieur is ontworpen met een focus op licht en ruimte dankzij grote ramen en hoge plafonds. De begane grond biedt een prachtige woon- en eetkamer met een moderne open keuken en 3 slaapkamers met een eigen badkamer op de bovenste verdieping. De kelders bieden plaats aan een grote ontspanningsruimte, een fitnessruimte en de garage.
Moderne woningen met een hoge standaard op een toplocatie in Marbella.

Marbella-EV

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €1,390,000 Vloer 2 3 Slaapkamers 4 Badkamers 180m², Terras 92m² -
Appartement €1,690,000 Vloer 2 3 Slaapkamers 3 Badkamers 381m², Terras 223m² -

Ligging

Gelegen in het hart van Marbella's begeerde Golden Mile, zeer dicht bij Puerto Banus, Marbella Town en de beste stranden, restaurants, winkelgebieden en golfbanen die het gebied te bieden heeft.

Gelegen op slechts 1 km van de A-7, kunnen bewoners bij deze ontwikkeling genieten van snelle, gemakkelijke toegang tot de snelweg.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst