Marbella-GMC
Prijs vanaf €3,200,000 Nieuwe ontwikkeling

Verbluffende nieuwe villa's te koop in Marbella's Golden Mile

Lees meer details over deze verbluffende nieuwe villa's te koop op de Marbella's Golden Mile.

  • Completion Q1 2019
  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 549m²
  • Bouwvergunning Verleend

Luxueuze villa's te koop in Nieuwbouw op Marbella's Golden Mile

Een voortreffelijke nieuwbouw van luxueuze villa’s in Lomas de Marbella Club, op de Golden Mile. Deze afgesloten gemeenschap heeft 24 uur per dag bewaking voor complete gemoedsrust in een onverslaanbare locatie in Marbella.

Omgeven door groen en verbluffende herenhuizen genieten deze villa’s van een bevoorrechte omgeving. Niet alleen hebben de woningen verschillende ontwerpen maar kunnen ze ook worden gepersonaliseerd om bij de smaak en stijl van de eigenaar te passen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning in Marbella perfect is. Verder genieten de woningen van een uitzicht over de middellandse Zee, een werkelijk idyllische omgeving. Met hun exceptionele bouwkundige stijl en het nieuwste van het nieuwste ontwerp zijn de villa’s een indrukwekkende optie voor degene die op zoek zijn naar een verbluffende nieuwe woning in een onverslaanbare locatie in Marbella.

Met afwerkingen van de hoogste standaard leveren de villa’s echt comfort en luxe.

Lucas Fox biedt 2 verbluffende villa’s met 4 slaapkamers, ieder met een omvangrijk zwembad en groot terras, ideaal om van de rustige omgeving te genieten. Op maar een paar minuten gelegen van de exclusieve Marbella clubs, uitstekende restaurants, golfbanen en luxueuze spa’s, terwijl totale privacy en afzondering wordt geboden, de villa’s bieden het beste van beide werelden.

Marbella-GMC

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa €3,200,000 n/a 4 Slaapkamers 5 Badkamers 549m², Terras 62m² -

Ligging

De villa's bevinden zich in de Lomas de Marbella Club en hebben een onovertroffen locatie op de exclusieve Golden Mile van Marbella. Ondanks dat ze afgezonderd en vredig zijn, omgeven door groen, zijn de residenties slechts enkele minuten verwijderd van de beste strandclubs, sportclubs en spa's van het gebied. The Golden Mile biedt ook een aantal uitzonderlijke restaurants met een Michelinster en boetieks. Alles wat je nodig hebt om van te genieten voor een echt luxueuze levensstijl.

Dit is een ideale locatie voor gezinnen vanwege de nabijheid van internationale scholen.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst