Uitverkocht
MIJAS-EDE Nieuwe ontwikkeling
22 afbeeldingen beschikbaar
MIJAS-EDE Nieuwe ontwikkeling

MIJAS EDE Huizen / Villa's, Mijas, Costa del Sol

  • Completion Q1 2022

MIJAS EDE Huizen / Villa's, Mijas, Costa del Sol

Elegant en eigentijds, deze uitzonderlijke ontwikkeling biedt semi-vrijstaande huizen en herenhuizen op een toplocatie en met een spectaculair uitzicht op zee. Het ligt in Mijas, dicht bij de prachtige zandstranden en wordt begrensd door El Chaparral Golf & Country Club.

Vijftig hedendaagse woningen worden aangeboden; 14 herenhuizen en 36 twee onder een kap woningen. Met 3 of 4 slaapkamers en goed verdeelde binnenruimtes zijn de huizen perfect om in alle comfort te genieten van het leven aan de Costa del Sol. Vanaf de terrassen kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op zee. De huizen hebben ook een eigen tuin, ideaal om te ontspannen en optimaal van het benijdenswaardige klimaat te genieten.

Exclusieve faciliteiten kunnen worden genoten door de bewoners, waaronder een sportclub, een zwembad en een spa, een healthclub en een fitnessruimte, een tennisbaan en putting green.

highlights

  • Spectaculair uitzicht op zee
  • Exclusieve gezondheids- en welzijnsvoorzieningen
  • Toplocatie zeer dicht bij zandstranden
  • Met uitzicht op de golfbaan El Chaparral
  • Gepersonaliseerde interieurs met een uitstekende lay-out

Ligging

Deze ontwikkeling is gevestigd op een van de meest inspirerende plekken aan de kust van Zuid-Spanje, met uitzicht op de beroemde golfbaan El Chaparral, op 20 minuten rijden van de luchthaven en op 1 minuut lopen van de golfbaan. Restaurants en winkels liggen op slechts een paar minuten rijden.

Bekijk op kaart

MIJAS-EDE Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst