New-Golden-Mile-CAHI Prijs vanaf €445,000 Nieuwe ontwikkeling
10 afbeeldingen beschikbaar
New-Golden-Mile-CAHI Prijs vanaf €445,000 Nieuwe ontwikkeling

Boutique Golf Appartementen

  • Completion Q4 2020
  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 106m²
  • Bouwvergunning Verleend

Boutique Golf Appartementen

Deze exceptionele luxueuze nieuwbouw biedt een opwindende levensstijl investeringsmogelijkheid in Estepona's New Golden Mile. De verzameling van grote boutique appartementen en penthouses combineert moderniteit, elegantie en comfort; elk appartement is uitgerust met de beste huishoudelijke apparaten en vloeren terwijl de exclusieve Gunni y Trentino keukens en badkamers door de koper gekozen kunnen worden. Met zulke aanpasbare elementen is iedere woning net zo individueel als zijn bewoner.

De appartementen blinken uit door grote open ruimten en een zuid zuidoost oriëntatie waardoor overvloedig natuurlijk licht de woning kan instromen. Met intelligente airconditioning systemen bieden de appartementen het gehele jaar comfort. Daarnaast heeft iedere woning een milieuvriendelijk privé zwembad of een Jacuzzi omgeven door terrassen om het beste uit het uitstekende klimaat te halen.

Het complex waarin de nieuwbouw is gelegen biedt eerste klas voorzieningen inclusief een groot gemeenschappelijk zwembad, kinderzwembad, een sportschool met een spa en Turkse baden, hogedruk douche en een ontspanningsruimte met infrarood licht.

Strategisch gelegen dichtbij alle voorzieningen die het gebied te bieden heeft, maar ook de uitstekende golfbanen van de Golden Mile en maar 5 minuten van Puerto Banús. Met op loopafstand winkels en voorzieningen zijn de appartementen eenvoudig te verhuren voor een aantrekkelijke huuropbrengst. Naast de veelbelovende investeringsmogelijkheid kunnen de appartementen ook luxueuze permanente woningen of vakantiewoningen aan de Costa del Sol zijn.

Ligging

Deze ontwikkeling bevindt zich in een uitzonderlijke urbanisatie op Marbella's New Golden Mile, omringd door golfbanen. De urabanisatie wordt omringd door voorzieningen en diensten en ligt op slechts 5 minuten van Puerto Banús aan de prachtige Costa del Sol.

Bekijk op kaart

New-Golden-Mile-CAHI Prijs vanaf €445,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement €445,000 Vloer 0 2 2 106m² 82m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst