Nueva-Andalucia-CM Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Nueva Andalucia CM Huizen / Villa's, Nueva Andalucía, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Nueva Andalucía, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €2,400,000

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Nueva Andalucía, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €2,400,000

Ontworpen met een comfortabele levensstijl in het achterhoofd, een van de laatst ontwikkelde percelen in het centrum van Nueva Andalusië, een unieke ontwikkeling met 8 semi-vrijstaande en 3 onafhankelijke villa's die stijlvolle en verfijnde huizen in een prachtige omgeving bieden. Op loopafstand van Puerto Banús, (op 5 minuten rijden) en een prachtig uitzicht over de kust, de Middellandse Zee en Gibraltar, zullen de villa's volgens de hoogste normen worden gebouwd met de aantrekkingskracht van functionele luxe.

Het architectonisch ontwerp, de landschapsarchitectuur en de tijdloze kwaliteit van elke woning zijn zorgvuldig overwogen; de architect heeft zich laten inspireren door de natuur om een aantal zeer speciale eengezinswoningen te creëren in Nueva Andalusië.

De woningen hebben hoekige vormen om meer interessante architectuur te creëren en zijn verdeeld over drie verdiepingen, allemaal verbonden door een lift die veelzijdige woonruimtes biedt. Naast een eigentijdse stijl biedt de ontwikkeling een scala van soorten onroerend goed, elk met unieke kenmerken zoals moderne glazen wijnkelders, dakterrassen met 8 x 3m zoutwater-overloopzwembaden en een prachtig interieurontwerp

Materialen, kenmerken en decoratieve elementen zijn geselecteerd om stijlvolle woonruimtes te creëren; een 24-uurs gated community die privaat is en toch dicht bij alle voorzieningen modern maar tegelijkertijd warm en gastvrij.

Dit is een uitstekende locatie als u op loopafstand van bijna alles wilt zijn en toch wilt genieten van een rustig leven in een buitengewone woning met optimaal uitzicht.

highlights

  • Modern en toch verfijnd ontwerp geïnspireerd door de natuur
  • 5 minuten van Puerto Banús
  • 24-uurs beveiliging
  • Dakterras met zoutwaterzwembad van 8 x 3 m
  • Garage, tuin, solarium en veranda
Nueva-Andalucia-CM

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Ligging

Deze ontwikkeling ligt in het hart van Nueva Andalusië, op slechts 5 minuten rijden van Puerto Banús, 10 minuten van het centrum van Marbella en omgeven door een uitzonderlijk aanbod aan restaurants, golfbanen en recreatieve voorzieningen.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst