Sierra-Blanca-LB
Prijs vanaf €1,675,000 Nieuwe ontwikkeling

Sierra Blanca LB Huizen / Villa's, Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Sierra Blanca / Nagüeles beschikt over prijzen vanaf €1,675,000, 1 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Completion Q2 2021
  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 175m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €1,675,000

Sierra Blanca is een van de meest exclusieve woonwijken aan de Costa del Sol en biedt onderdak aan deze prachtige ontwikkeling van designervilla's. Vanuit deze bevoorrechte omgeving biedt elke villa een spectaculair uitzicht op zee en de bergen vanaf de uitgestrekte terrassen die de perfecte ruimte bieden om te ontspannen.

Het eigentijdse ontwerp is zorgvuldig doordacht om optimaal te profiteren van de prachtige omgeving. De lichte woon-eetkamer is voorzien van kamerhoge schuifdeuren naar het terras met een spectaculair uitzicht, terwijl de slaapkamers uitzicht bieden op de zee en de tuinen. Vier en vijf slaapkamers zijn beschikbaar.

Materialen en technieken die worden gebruikt bij de constructie van de ontwikkeling zijn zorgvuldig geselecteerd om zelfs de meest veeleisende koper tevreden te stellen, met als resultaat een verzameling luxueuze huizen van topkwaliteit.

Bovendien kunnen klanten kiezen uit verschillende optionele extra's: een privézwembad, een jacuzzi op het dak, een lift, een eigen fitnessruimte en een buitenkeuken kunnen allemaal worden toegevoegd op verzoek van de koper.

De villa's worden omringd door tuinen met een breed scala aan inheemse planten en bewoners kunnen genieten van hoogwaardige faciliteiten, waaronder een gemeenschappelijk zwembad, kleedkamers en een parkeergarage.

highlights

  • Adembenemend panoramisch uitzicht op zee en de bergen
  • Prachtige tuinen en gemeenschappelijk zwembad
  • Optie om jacuzzi, fitnessruimte, zwembad en lift toe te voegen
  • Eigentijds en verfijnd interieurontwerp
Sierra-Blanca-LB

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa Verkocht n/a 4 Slaapkamers 4 Badkamers 175m², Terras 100m² -
Huis / Villa €1,675,000 n/a 4 Slaapkamers 4 Badkamers 175m², Terras 100m² -

Ligging

Gelegen in Sierra Blanca, een van de meest bevoorrechte woonwijken van de Costa del Sol, naast de beroemde Golden Mile van Marbella.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst