Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Andorra

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Andorra is een uniek klein land gelegen in de oostelijke Pyreneeën, ingeklemd tussen Frankrijk en Spanje. De hoogste hoofdstad in Europa is Andorra la Vella en het staat bekend als een duty-free shopping paradijs. De fantastische winkel mogelijkheden zijn een grote trekpleister voor bezoekers van Andorra. Maar de belangrijkste attractie is het prachtige bergachtige landschap met outdoor activiteiten (skiën, paardrijden, wandelen en mountainbiken).

De plaatselijke gastronomie wordt beïnvloed door Franse en Catalaanse gerechten en het resultaat is onweerstaanbaar. Waarschijnlijk is het de combinatie van fantastische regionale gerechten en een gezonde buiten levensstijl waarom Andorra de 3e hoogste levensverwachting ter wereld heeft.

Het grootste deel van het vastgoed in Andorra is nieuw. Andorra is een aantrekkelijke plek voor vastgoedbeleggers en de huizenprijzen blijven jaarlijks groeien. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat Andorra in een belastingparadijs ligt waarin veel bewoners willen profiteren van de lage belastingen.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Andorra.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Andorra.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Andorra

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile