Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Andalucía

Zoek naar nieuwe panden

Andalucía

Een plaats waar een rijke geschiedenis en een levendig toerisme elkaar ontmoeten met zeer mooie stranden, sociale aangelegenheden, olijfgaarden en een berglandschap. Lucas Fox biedt een exclusief portfolio luxueus onroerend goed aan in Andalucía, gaande van plattelandswoningen tot boutique hotels, kastelen en paleizen.

Woningen en onroerend goed te koop in Andalucía – Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Lucas Fox Andalucía opgericht in 2013, biedt één van de meest exclusieve woningen aan die gelegen zijn in Andalucía met een hoog investeringspotentieel. Gespecialiseerd in landelijk vastgoed en landgoederen geschikt voor de paardensport, die te koop zijn in Sevilla en de omliggende buurten. De panden die te koop staan in Andalucía bieden een volledige 'al fresco - levensstijl' aan, of het nu in het binnenland is (golfen, paardrijden of jagen) of aan de kust (zeilen, vissen en windsurfen).   

Andalucía is de meest zuidelijke regio van Spanje, reikend tot het noordelijke deel van Afrika. De invloeden daarvan kan je zien in de architectuur van de gebouwen in de steden zoals in Granada en Sevilla, de lokale keuken en zelfs in de plaatsnamen. Deze rijke mix van Spaanse en Arabische cultuur is wat van Andalucía een unieke plaats maakt. 

Andalucía is typisch Spaans als je aan stierengevechten, sherry, olijfgaarden, Flamenco en het aan grote Moorish kasteel denkt. En hoewel er meer te zien is als de meeste bezoekers denken. Andalucía is één van de weinige plaatsen waar je kan genieten van een dag op het strand gevolgd door een dag gaan skiing op de pistes in de bergen.

Voor meer informatie over Andalucía, bezoek dan onze LFStyle blog.       

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Andalucía.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Andalucía.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2, Nueva Andalucía
29660 Marbella
Spanje

tel. (+34) 951 319 994
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile