Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Marbella

Zoek naar nieuwe panden

Marbella

Excellente levensstijl, het beste winterklimaat van het vaste land van Europa en verschillende lifestyle voordelen. Lucas Fox heeft een breed scala van luxueus onroerend goed in Marbella; met verkoop op plan en bestaande appartementen, penthouses en villa's.

Woningen en onroerend goed te koop in Marbella – Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Lucas Fox Marbella - Costa del Sol is opgericht in 2013 en biedt een breed scala onroerend goed te koop en te huur aan in de top regio's; Nueva Andalucía, Sierra Blanca, de bekende Golden Mile en La Zagaleta, één van Europa's meest prestigieuze urbanisaties. De panden die te koop zijn in Marbella bevatten ook bestaande nieuwbouwprojecten en verkoop op plan.  

Marbella wordt vaak het "Californië" van Europa genoemd, de Costa del Sol trekt zowel de cosmopolitan toeristen als het veeleisend residentieel publiek van over de hele wereld aan. Zijn excellente klimaat het hele jaar door, internationale restauranten en exclusieve stijl in de zomer, maakt van deze begeerlijke regio in Spanje de ideale vakantie woning, investerings mogelijkheid of als permanente woning.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Marbella.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Marbella.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2, Nueva Andalucía
29660 Marbella
Spanje

tel. (+34) 951 319 994
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile