Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Cabopino

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Cabopino ligt in Oost Marbella op slechts 10 kilometer van het centrum en 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Hier is zowel een 9 als een 18 holes golfbaan, een dennenbos die zich uitstrekt tot aan de ongerepte duinen en een oude uitkijktoren met zicht op Gibraltar en het Atlasgebergte van Marokko.

De parel van Cobopino is echter het schilderachtige haventje. In dit haventje zijn luxe jachten en verfijnde restaurants (Alberts, Hermosa, Julie's bars en Andy's beach club) te vinden. De ondiepe baai is perfect voor gezinnen of watersportliefhebbers. Cabopino heeft zonder twijfel het mooiste natuurlijke strand van de hele Costa del Sol.

Het is niet moeilijk te zien waarom de reeks woningen aan het strand een zeer populaire keuze zijn. In 2003 is het hele Granados de Cabopine complex gebouwd om de vraag te gemoet te komen. Deze idyllische omgeving op slechts een korte loopafstand van de haven heeft een overdekt verwarmd zwembad, 2 buitenzwembaden, een volledig ingerichte fitnessruimte, 2 sauna's, padelbanen , tennisbanen, een zomerhuis en een 24-uurs beveiliging.

Verder ligt Cabopino op loopafstand van de beroemde Nikki Beach club die onderdeel is van het 5 sterren Don Carlos hotel. Ook is het dicht bij de Estrella del Mar beach club die bij het 5-sterren Da Vinci hotel hoort. Op minder dan 10 minuten zijn er meerdere internationale engelse, duitse en spaanse scholen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile