Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Elviria

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Elviria is gelegen in Oost Marbella op minder dan 10 minuten van het centrum van de stad en 15 minuten van Puerto Banus. Het heeft een mooie groene omgeving met dennenbomen en kurkeiken verdeeld over de woonwijken.

Het heeft twee populaire commerciële centra, tapas bars en restaurants ( Toneelschrijver, San Martino & Meca). Voor de avonturiers is er het Amazonia avonturenpark. In Elviria zijn ook Spaanse, Duitse en Engelse internationale scholen en het is een geweldige plek voor kinderen en volwassenen. Het dennenbos dat Elvira omringt, heeft touwbruggen, zip-lijnen en kan je slingeren van boom tot boom. In het gebied bevinden zich de buggy Safari, de Las Chapas voetbal faciliteiten, de 18 holes van Santa Maria en de 9 holes van Greenlife.

Aan de beachside staan de beroemde Nikki Beach club die onderdeel is van het 5 sterren Don Carlos hotel. En de Estrella del Mar beach club die bij het 5-sterren Da Vinci hotel hoort. Dit zijn een van de mooiste stukken van het strand.

Dit is een fantastisch gebied en het hele jaar door populair.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile