Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Golden Mile / Marbella Centre

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Dit exclusieve gebied dat bekend staat als de Golden Mile van Marbella. Hier staan enkele van de regio's meest indrukwekkende villa's en landgoederen. De Golden Mile begint aan de westelijke rand van Marbella stad en strekt zich uit tot Puerto Banus.

In de tweede helft van de 20e eeuw werd het gebied populair bij Europese vorsten, Saoedi-Arabische royalty (King Fahd) en internationale filmsterren (Sean Connery).

Het hart is het 5-sterren hotel Puente Romano, gelegen aan het strand en met weelderige rijpe tuinen. De Golden Mile is nog steeds populair onder de beroemdheden (Dolph Lundgren en George Clooney) en Internationale voetballers (Ruud Van Nistelrooy).

Aan weerszijden van de Golden Mile zijn een aantal hele exclusieve designer Villa's, luxe appartementen en herenhuizen aan het strand. In de omgeving zijn fantastische restaurants (Villa Tiberio, Da Bruno, Suite del Mar), privé kunstgaleries en populaire cafés.

Wij bieden op maat gemaakte vastgoed diensten zodat elke koper die iets zoekt op de Golden Mile een persoonlijke lijst met vastgoed aangeboden krijgt.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile