Wij helpen u om de ideale woning te vinden in La Zagaleta

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

La Zagaleta Country Club is een prive gebied met 900 hectare en staat synoniem voor luxe en exclusiviteit. Gelegen in de glooiende heuvels van Benahavis, Andalusië, Zuid-Spanje.

Het is slechts 10 minuten van de beroemde jachthaven, Puerto Banus, Marbella. De inwoners van de Country Club genieten van twee prive 18-holes golfbanen, een manege en een helikopterplatform die erkend wordt door de Civil Aviation Authority.
Geen wonder dat het de "Luxury Lifestyle Award" voor de beste luxe gebied van Spanje won in 2010. En ook won het de "Best Development" en "Best Golf Development" prijs van Spanje door CNBC in 2008. Als u op zoek bent naar een woning in het meest exclusieve gebied van de Costa del Sol dan is La Zagaleta Country Club de plek om te zijn.

Lucas Fox heeft luxe onroerend goed te koop en te huur in een van de meest prestigieuze ontwikkelingen in de Costa de Sol in Los Flamingos Golf Club, Andalusië.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile