Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Puerto Banus

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Puerto Banús is een internationaal geprezen jachthaven gelegen in het gebied Nueva Andalucia in het zuidwesten van Marbella, net voor San Pedro de Alcantara. Het is een schilderachtige locatie met bergen achter de Middellandse Zee. Er is een breed assortiment van exclusieve winkels en de mogelijkheid om te genieten van heerlijke eetgelegenheden. Door de jaren heen is de haven enorm gegroeid en is nu voorzien van een casino, winkelcentrum, mariene observatorium en een bioscoop.

Nueva Andalucia is een internationale woonwijk met diverse beroemde golfbanen. De meest bekende zijn Las Brisas Golf, Los Naranjos Golf en Aloha Golf. Nueva Andalucia heeft veel winkels, restaurants, bars en is bijzonder levendig doordat veel bewoners het hele jaar door blijven.

'S Nachts wordt Puerto Banús een levendige plek en draait het veel om zien en gezien worden. Ook is het de perfecte plek om de duurste jachten en auto's te spotten. Puerto Banús is de thuisbasis van een aantal van de meest exclusieve en levendige strand clubs zoals Ocean Beach en Sala strand (Voorheen Buddha Beach). Het onroerend goed in dit gebied bestaat voornamelijk uit villa's en appartementen. Vooral bij de Las Brisas golf kan je luxe villa's vinden. Op de top van Nueva Andalucia vindt men Magna Marbella, een populaire luxe appartementen ontwikkeling met een 9 holes golfbaan.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile