Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Barcelona

Zoek naar nieuwe panden

Barcelona

Een fantastisch klimaat, een rijke cultuur en een hotspot voor vastgoedbeleggingen. Lucas Fox heeft een divers aanbod aan vastgoed, te koop of te huur in Barcelona - van traditionele appartementen, chique penthouses tot villa’s en bouwkavels

Appartement kopen barcelona - Woningen goed te koop in Barcelona – Lucas Fox

Geselecteerde woning in Barcelona

Niet echt wat u zoekt?
Bekijk meer eigendommen te koop in Barcelona

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Appartement kopen barcelona

Kort nadat Lucas Fox was opgericht, werd in 2005 het hoofdkantoor van Lucas Fox in Barcelona geopend. De verscheidenheid aan vastgoed is net zo divers als de cultuur en de keuken in Spanje. In de portfolio van Lucas Fox staan onder andere traditionele appartementen in de oude stad, vlakke moderne appartementen aan het strand, tot alleenstaande woningen met eigen tuin en zwembad, te koop en te huur in het prestigieuze Zona Alta en designer villas in het omringende gebied.  

Als hoofdstad van Catalonië en gelegen tussen de bergen van Montjuïc en de Mediterraanse zee, Barcelona is geworden tot één van de interessantste plaatsen in Europa en een excellente plaats om vastgoed te kopen als twede woning, als investering met verhuur mogelijkheden of als vaste verblijfplaats. In maar enkele andere plaatsen in de wereld vind je zo een relaxte, down-to-earth, verwelkomende atmosfeer met zo een mooie en culturele waarde. 

Lucas Fox biedt een groot en groeiende portfolio van panden in Barcelona aan, te koop of te huur in verschillende delen van de stad zoals Eixample, Diagonal Mar, Gràcia, Sarrià en de oude stad, ieder met zijn eigen charme en persoonlijkheid, en ook in de omliggende gebieden van Sant Cugat, Valldoreix, Sant Just Desvern en Esplugues.
Barcelona blijft kopers aantrekken van over heel de wereld met zijn groeiende aantrekking van lifestyle vastgoedinvesteerders, aangetrokken door goede lange termijn prospects en een ongeëvenaarde levenskwaliteit.   
Verschillende nieuwbouwprojecten zijn van start gegaan in de stad, een verzekerend teken dat de herstelling van de vastgoedmarkt goed op weg is. 

Barcelona wordt geregeld verkozen tot meest populaire locatie van de wereld en is daarom een uitstekende plaats om vastgoed te kopen als twede woning, als verhuurproject of als permanente verblijfplaats, allen zijn ze uitstekend als langetermijninvestering.

Voor meer informatie over Barcelona lifestyle, bezoek onze LFStyle blog.  

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Barcelona.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Barcelona.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile