Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Barcelona stad

Zoek naar nieuwe panden

Barcelona stad

Lucas Fox biedt een grote excellente selectie aan vastgoed in Barcelona city aan, te koop of te huur, gaande van chique penthouses met zeezicht tot ruime familiewoningen met eigen tuinen.

Woningen en onroerend goed te koop in Barcelona – Lucas Fox

Geselecteerde woning in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?
Bekijk meer eigendommen te koop in Barcelona stad

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Barcelona is de tweede grootste stad in Spanje in de provincie Catalonië. Sinds het succes van de Olympische Spelen in 1992 heeft het consistent zijn positie als Europa's nummer één gehouden om er te werken en te wonen.

Ondanks het feit dat de metropool vergelijkbare grote heeft met Munchen en Romen en een populatie van 5 miljoen inwoners bezit, geniet de stad van een aangename open structuur en levensstijl. Barcelona heeft het allemaal, de grootste concentratie van de Gotische architectuur in Europa gecombineerd met eigentijdse kunst en design, tot buurtmarkten, rijke gastronomie en een levendig nachtleven.

Barcelona is eveneens ook een belangrijke business hub en het handels centrum, Fira Barcelona, houdt 's werelds grootste handelsbeurzen en conferenties, het hele jaar door.

De stad is verdeeld in een aantal verschillende buurten of 'barrios', waar elke plaats zijn eigen sfeer en geschiedenis heeft.

Met zijn zacht klimaat, werelbekende architectuur en de groeiende reputatie als Europa's hoofdstad op vlak van innovatie, creativiteit en gastronomie, blijft het aantal vastgoedinvesteerders in Barcelona stad groeien, als twede verblijf, als investering met verhuurmogelijkheden of als permanente verblijfplaats.  

Lucas Fox biedt een uitgebreide portfolio luxe vastgoed te koop en te huur aan in de stad Barcelona, gaande van appartementen in het stadscentrum in het exclusieve Eixample, designer penthouses aan het strand un het Diagonal Mar gebied tot mooie familie woningen met privé tuinen en zwembaden in de vooraanstaande wijken van Zona Alta en Pedralbes. 

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Barcelona stad.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Barcelona stad.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile