Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Diagonal Mar

Zoek naar nieuwe panden

Diagonal Mar

Lucas Fox biedt een uitstekende selectie vastgoed aan in Diagonal Mar, te koop en te huur, inclusief geweldige appartementen in exclusieve projecten met uitstekende gemeenschappelijke diensten.

Woningen en onroerend goed te koop in Diagonal Mar–Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Diagonal Mar is een modern kosmopolitisch gebied in Barcelona gelegen tussen Sant Adria de Besos en de Besòs rivier. Het werd Diagonal Mar genoemd door de nabijheid van de zee en de Diagonal Avenue. De prestigieuze Avenue Diagonal loopt van hoek tot hoek dwars door de stad en is een aantrekkelijke woonwijk. De goed ingedeelde appartementen met kamerhoge ramen geven een prachtig uitzicht op zee. Deze appartementenblokken hebben vaak grote aangelegde gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. Diagonal Mar heeft een winkelcentrum, vele grote groene ruimtes, uitstekende stranden en efficiënte tram- en metroverbindingen naar de rest van de stad. Het is een erg gewild gebied voor zowel lokale als internationale klanten.

Lucas Fox biedt een volledig scala panden en woningen te huur en te koop aan in Diagonal Mar.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile