Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Eixample Rechts

Zoek naar nieuwe panden

Eixample Rechts

Lucas Fox biedt een grote, excellente selectie van vastgoed in Eixample Right aan, te koop of te huur, gaande van moderne gerenoveerde appartementen tot nieuwe duplex appartementen.

Lucas Fox Barcelona
Woningen te koop in Eixample right in Barcelona - Lucas Fox

Taxatie verzoek

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

Eixample Rechts of Eixample Dreta zoals de Catalanen het noemen, is het oudere deel van de wijk Eixample. Ondanks veel van de appartementen in dit gebied zijn omgebouwd tot kantoren, beschikken veel panden nog steeds over mooie gevels. De architectuur in Eixample rechts is veel interessanter dan de linker kant van deze buurt. In de deuropeningen, patio's, lampen en balkons van de mooie huizen van de rijke elite van de Barcelonese samenleving zijn veel voorbeelden van modernistische architectuur te zien.

Het gebied is centraal gelegen, net aan de rechterkant van de elegante Passeig de Gracia met al zijn prachtige bars en designer winkels. Het gebied is vrij rustig 's nachts, hoewel je met een korte wandeling een aantal goede bars en restaurants bereikt. 

Lucas Fox heeft een grote reeks panden te koop en te huur in Eixample Right, inclusief klare en ruime appartementen, meestal met balkonnen en hoge ruimtes.

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst